Ik vind het een bijzonder koppel. Waarom de rood kras doffer is van 2002 en bevrucht nog steeds en zijn kras duivin is van 2014. Ze zijn beide geboren bij de Gebr. Limburg uit Zuidveen.
De doffer is via Cor Tolsma gekocht en ben nu de trotse bezitter van deze geweldige doffer. De duivin is van Bram Wassennaar. We doen samen kweek dit jaar met dit bijzondere koppel. De eerste ronde waren de eieren onbevrucht en nu de tweede ronde is er één bevrucht. Het begin is er. Heb er even foto en de stamboom erbij gedaan.
De andere kweekduiven zijn de jongen aan het uitkomen. De oudste zijn nu 6 dagen oud. Ze liggen er mooi bij.
Promotie voor de duivensport op de radio
A.S. zaterdag is op lokale radio omroep "De Eenhoorn" van gemeente de Waadhoeke een praatje te horen met Hans de Ruig en ondergetekende John Logemann.

Radio de Eenhoorn heeft verenigingen in de gemeente benaderd voor een sportprogramma dat elke zaterdagmiddag wordt uitgezonden. Hans heeft namen de vereniging contact opgenomen en de uitnodiging is een feit.
Stem dus af op radio Eenhoorn op zaterdagmiddag tussen 16:30 en 17:00.

Trainen de jaarlingen ook nog steeds lekker door. Heb de nieuwe val plus nieuwe onderkooi gemaakt. Zie foto.
Met een 14 dagen beginnen de eerste africhtingen en wel op vrijdag 30 maart kan er ingekorfd worden voor Duiven. Of we er aan gaan deelnemen hangt van het weer af zoals ik de vorige keer over schreef.

Allemaal een heel goed weekend toegewenst.