Gebr. Dekker


Wie de jeugd heeft... heeft de toekomst!!! En dat geldt dan vooral voor de man links op de foto :-) Ingo Berghmans !!!

Ik heb al een hele tijd contact met Ingo en het is een pareltje voor de duivensport. Nog maar net 15 jaar jong en super fanatiek met zijn duiven. Hij vertelde mij dat hij gaat voor de snelheid en wellicht in de toekomst de halve fond. Ik heb hem proberen over te halen om voor de marathon te kiezen maar dat viel nog niet mee ;-). Hij wordt bijgestaan door top liefhebbers uit Belgiƫ en dat is natuurlijk fantastisch. En door die toppers wordt er geadviseerd, geselecteerd en gemotiveerd. Zo moet duivensport zijn en op deze manier zijn er kansen om meer jongeren binnen onze hobby te laten meedoen.

En Ingo is een fanatieke kerel want hij is actief als secretaris bij de afdeling jeugd van de KBDB en hij is de agent voor Belgiƫ van de MIRA One Loft Race in Portugal.

Ik had al vaak via whatsapp, mail en messenger contact gehad met Ingo maar had hem nog niet ontmoet in levende lijve. Nu afgelopen zaterdag was dat wel het geval tijdens de beurs in Houten en dat was top. Zo hebben we samen even een rondje gedaan over de beurs, een broodje gegeten en leuk zitten "melken". Gaan we nog eens doen Ingo.