Jos Nijman

Beste liefhebbers,

Zoals jullie in de bijlage van KBDB kunnen lezen, is het niet meer toegelaten dat Nederlandse liefhebbers ( waarvan hok niet op Belgische bodem staat en geen lid zijn van de KBDB)

duiven als bijduiven meegeven in een Belgisch lokaal. Dit geldt voor “alle” vluchten.

Voor duivenbond Stabroek is het jammer dat hierdoor de vriendschapsband met de Nederlandse liefhebbers zou  verloren gaan…. hopelijk niet!

Mocht er toch een aanpassing komen  dan worden jullie zeker direct hiervan op de hoogte gesteld.

Met sportieve groeten

Bestuur duivenbond Stabroek

 
 
 
  MEDEDELING t.a.v. ALLE VERENIGINGEN
 
Gelieve te noteren dat in toepassing van art. 2 van het NSR het verboden is niet-leden aan wedvluchten, leervluchten of andere sportieve activiteiten van uw vereniging te laten deelnemen.  
 
Bovendien herinneren wij er aan dat in toepassing van art. 6 van de KBDB-Statuten en art. 2 NSR zich uitsluitend liefhebbers, waarvan het duivenhok zich op Belgisch grondgebied bevindt, kunnen aansluiten bij de KBDB.
 
 
 
 
 
      COMMUNIQUE à l’attention de TOUTES LES SOCIETES
 
Veuillez noter qu’en application de l’art. 2 du RSN, il est défendu  d'accepter des amateurs non-affiliés à la RFCB aux concours, entraînements ou autres activités sportives de votre société.
 
En outre, nous vous rappelons qu’en application de l’art. 6 des Statuts RFCB et de l’art. 2 du RSN, seuls les amateurs, dont le colombier se trouve sur le territoire belge, peuvent s’affilier à la RFCB.