Maarten Hakvoort

Gisteren de beurs in Rosmalen bezocht.

- Helaas was er op de heenweg veel vertraging en heb ik daardoor de presentatie van de nieuwe NT gemist.  Wel mensen gesproken die er wel bij waren. Wat ik er zo van begrijp ben ik nog niet enthousiast en zie ik ook kansen voor de middaglossingen die op dit moment en ook met de nieuwe NT het eerlijkste zijn met als kanttekening dat er dan s avonds geen duiven door moeten komen.

- Compustam .
In mijn ogen een mooi en goed programma maar ik vind het van de zotte dat je je klanten eerst lokt met dat je bij hun de prestaties kunt inlezen in het systeem maar nu met een update komt en als je daar geen belang bij hebt je ook niet meer de uitslagen kunt inlezen. Niet mijn manier om met je klanten om te gaan. Ik begrijp dat er geld verdient moet worden maar dit vind ik niet de juiste manier.

- De beurs zelf was ook aan de kleine kant, wel leuk hoor maar of dit is waar mensen soms uren voor in de auto moeten? Zelf ga ik altijd met 2 duivenvrienden en vermaken we ons altijd prima maar iets kritischer kijkend naar het aanbod is dat dan voldoende? Nee ik denk het niet.

- Wel mooi om de liefhebbers weer te spreken die vol enthousiasme over onze hobby praten.
Sommigen zelfs zo enthousiast dat je zelf alleen daardoor al weer zin in 2018 krijgt.

Benno