Artikelen

Het is deze maand  januari alweer 6 jaar geleden dat Duivendirect ontstond! Eerst in een testfase.. is er wel vraag naar duiventransport??

1 april 2011 schreef ik mij in als Duivendirect bij de Kamer van Koophandel en daar begon mijn avontuur!

Dat er vraag was naar een betrouwbaar, efficiënt transport bleek al snel, de opdrachten  stroomden binnen.

Een tweede auto werd al snel een feit, evenals personeel. Maar nog steeds was mijn binnenste ik nog niet gerustgesteld.. het verliep nog niet zoals ik wilde. Ik liep tegen zaken aan zoals vogelgriep ( in 2014 en 2016 drie maal in de maatregelenzone, dus vervoersverbod), nog steeds te weinig capaciteit om alle orders zo spoedig mogelijk te kunnen behandelen en daarnaast uitbreiding van activiteiten binnen ons bedrijf ( opslag van duiven, quarantaines, samenwerking met veilinghuizen)

Meerdere malen heb ik liggen prakkizeren over een tweede vestiging van Duivendirect, zou dat een oplossing kunnen zijn?

Wellicht door een nooit te begrijpen toeval liep ik een opening tegen het lijf, een opening  met een half jaar overleggen, gesprekken en vergaderingen. Ogen gingen open, plannen werden bedacht, motivatie werd nog meer gegrondvest!

Met gepaste trots mag ik u hierbij mededelen dat Duivendirect een tweede vestiging heeft!

Duivendirect Noord!

Duivendirect Noord wordt bestuurd door Henk en Trijntje Douna uit Donkerbroek (FR) , u wellicht bekend van de Combinatie “ Van der Stouwe- Douna”, duivenmelkers pur sang met resultaten welke er niet om liegen.

Twee ondernemers, één onderneming! Duivendirect!

Voor u als klant verandert er feitelijk niets. U boekt  Duivendirect en kan vertrouwen op de bekende service, kwaliteit en punctualiteit. Uw duiven blijven onze grootste zorg, die wij met onze ervaring, vakmanschap en toewijding vervoeren, in pension – of quarantaine nemen. Met dat verschil dat met twee organisatoren, wij het meest optimale uit uw wensen trachten te halen!

Wij denken met deze stap nog meer zekerheid te kunnen waarborgen, te kunnen inspelen op situaties waar wij geen invloed op hebben ( bijvoorbeeld vogelgriep) en een nog hogere persoonlijkere service te kunnen verlenen dan u al van ons gewend was!

Wij zijn Team Duivendirect! Dé Duivenservice waar u op kunt vertrouwen!