Artikelen

 

Duivenclubs Oss heropening hun clublokaal.

Het zal zo’n 30 jaar geleden zijn dat diverse verenigingen zich gingen fuseren in één clubgebouw. Tot 2 jaar geleden was het een totaal van 5 clubs. Helaas door de tijd van verandering is er één af gevallen. Nu huizen er De Julianapost – De Ooievaar – Oss 2000 en De Blauwe Duif. Ook organiseert De Blauwe duif de overnachtvluchten van de ZLU. Dit wordt al enige jaren gedaan en aan die ZLU vluchten zit een vriendenclub gekoppeld. Genaamd Vrienden van de Fond.

Daar het gebouw gedateerd is en de uitbaters van weleer stopte met hun diensten moest er iets gebeuren. Men vond een topteam in Johnny, Judith en Marco. Om het meteen een andere move te geven ging het totale interieur op de schop.

De verlichting werd sfeer-verlichting en de afwerking van de bar en sommige wandpanelen werd gemaakt van steigerhout. Erg mooi. Je moet het gewoon zien. Vandaar dat het idee er was een soort heropening voor gasten / bezoekers of duivenvrienden te organiseren. Een echte opening was het, want drank en hapjes waren in overvloed aanwezig. Als kers op de taart kwam later op de middag het Carnaval Prinsenteam "Het Knollenrijk". Ze krikte de sfeer nog eens enorm op. Super gezellig en een pracht groep gasten. Totaal niets op aan te merken. Het was in één woord of. Gezien de enthousiaste reacties weet ik zeker dat iedereen jullie alle succes van de wereld toewenst.

Natasja