Artikelen

 
GPS 2021: een prachtige gezonde toekomst
Wat is GPS 2021?
De afgelopen week zijn er in verschillende afdelingen informatiebijeenkomsten voor de leden gehouden over GPS 2021. Vanaf volgende week volgen nog de bijeenkomsten in Oost Brabant, Noord Holland, Midden Nederland, de GOU en Brabant 2000. Kijk in de agenda voor meer informatie over de tijden en locaties.

Tijdens deze bijeenkomsten is een animatie gebruikt om kort duidelijk te maken wat GPS 2021 precies inhoudt en waarom dit traject zo belangrijk is.
Bekijk de animatie!
Bekijk de lossingen voor komend weekend!
Vliegschema 2017
Vorige week plaatsten we het Vliegschema 2017 onder voorbehoud van vaststelling op de site. Ten opzichte van die publicatie is het aantal kilometers per categorie echter nog gewijzigd!
Bekijk het Viegschema 2017
Van het bestuur
Nieuws uit de Bestuursvergadering van 29 maart
Op 29 maart kwam het Bestuur NPO weer bij elkaar voor de bestuursvergadering. Voorafgaand aan de vergadering werd de testversie van het programma waar de WCO mee gaat werken gepresenteerd door Dimapro met aanwezigheid van de heren van het IWB.
Het programma kan een groot deel van de logistiek overnemen en vermengingen vooraf aangeven.
Er wordt aan de laatste opleverpunten gewerkt en het Bestuur hoopt snel bekend te kunnen maken wanneer het gepresenteerd en in gebruik genomen kan worden. Het programma biedt meer mogelijkheden dan vooraf verwacht en het Bestuur is erg tevreden met het voorlopige resultaat.
Lees verder
GPS 2021: een prachtige gezonde toekomst
Naar een bijeenkomst over GPS2021 en nog een vraag?
Bent u afgelopen week naar een bijeenkomst geweest over GPS2021 en heeft u achteraf toch nog vragen? Of misschien was u niet in de gelegenheid om te gaan, maar wilt u toch een vraag stellen?

Op www.gps2021.nl staat een reeks van vragen en antwoorden over het traject naar de postduivensport in de toekomst. Staat uw vraag er niet bij? Stel deze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Foto's gezocht!
In ons archief hebben we behoorlijk wat foto's van postduiven. Jonge duiven, duiven in een hok, duiven die gelost worden. Maar foto's waar we naar op zoek zijn en die we dus missen, zijn foto's van postduiven samen met de liefhebber. Alle handelingen die gedaan worden in de duivensport willen we graag op beeld. Denk hierbij aan hoe een duif geringd wordt, het voeren van de duiven, het inkorven van de duiven, het keuren van duiven bij een tentoonstelling, activiteiten op de losplaats etc.

We zouden het leuk vinden deze foto's te ontvangen. We gaan ze opnemen in de nieuwsbrief en als ze heel er bruikbaar zijn, ook voor andere doeleinden gebruiken. De foto's moeten daarom wel van een hoge resolutie zijn.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nationale Dagfondspiegel
Huldiging Nationale Dagfondspiegel 2016
Op Zaterdag 25 maart werd de derde kampioenenhuldiging van de Nationale Dagfondspiegel gehouden. Onder leiding van spreekstalmeester André van de Wiel werden de winnaars in het zonnetje gezet. Het was een gezellige middag en avond waarbij eenieder kon genieten van een hapje en een drankje.
Deze dag kreeg nog een extra inhoudelijke rand toen Voorzitter van de NPO Maurice van der Kruk kwam praten over de plannen van GPS2021.
Lees verder
Duplicaataanvragen
Aangevraagde duplicaten 28 maart 2017
Het kan gebeuren dat je een eigendomsbewijs kwijt bent. Of dat je een vreemde duif hebt die je wilt houden, maar het eigendomsbewijs niet van de vorige eigenaar hebt gekregen. In dat geval is het mogelijk om een kopie aan te vragen, ook wel duplicaat genoemd.
Bekijk de laatste aanvragen
Sponsoren

Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Landjuweel 38
3905 PH Veenendaal
T (0318) 559700
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.