Artikelen

 
Vluchten
Vliegseizoen 2017 van start!
Dit weekend gaat officiële vliegseizoen 2017 van start. Ten opzichte van het vorige seizoen zijn er wat wijzigingen, al dan niet van overheidswege opgelegd, waarover door de Ledenraad van de NPO is besloten en waarnaar wij allemaal moeten handelen.
Lees de instructies
Van het bestuur
Ledenraad NPO op 15 mei 2017
De nieuwe datum van de Ledenraad NPO  is bekend. Op maandag 15 mei 2017 wordt deze gehouden in Verploegen Party- en Congrescentrum Wijchen en begint om 20.00 uur.
Rechtspraak
Eerst uitspraak Instituut Sport Rechtspraak
Per 1 januari van dit jaar is de NPO aangesloten bij het Instituut Sportrechtspraak. Dit instituut verzorgt voor meer dan 60 sportbonden de tuchtrechtspraak en biedt ook mogelijkheden voor geschillenbeslechting via mediation of arbitrage.

Inmiddels heeft de eerste arbitragezaak gediend. Het betrof een een geschil inzake een dispensatie-aanvraag.
Lees de uitspraak
GPS 2021: een prachtige gezonde toekomst
Heeft u een vraag over GPS2021?
Bekijke de veelgestelde vragen op www.gps2021.nl over het traject naar de postduivensport in de toekomst en vind een antwoord op uw vraag.

Of bekijk direct het antwoord op:
Is het nodig om in 2021 een nieuwe klok aan te schaffen?

Staat uw vraag er niet bij? Stel deze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Onze jeugd!
Lisanne op bezoek bij Henri van den Berg
25 maart ben ik (Lisanne) bij Henri van den Berg op bezoek geweest. Ik ben daar vriendelijk ontvangen en we zijn lekker in de zon gaan zitten met uitzicht op het hok. Henri heeft me uitgelegd op wat voor manier hij zijn duiven verzorgd.
We zijn in het hok geweest om te kijken hoe hij het hok ingericht had. Het zag er allemaal zeer netjes uit. De doffers kwamen terug van een opleervlucht, het was mooi om te zien hoe ze reageerden op de terugkomst.
Het was een zeer interessante en gezellige middag en ik heb er een boel van geleerd.
Van de ZLU
Ook de ZLU houdt u op de hoogte!
De ZLU heeft voor u alle informatie over de Nationale Maratahon en de WESM 2017. U kunt zich hiervoor inschrijven en ook het periodiek van de ZLU bestellen.
Lees verder
Duplicaataanvragen
Aangevraagde duplicaten 4 april 2017
Het kan gebeuren dat je een eigendomsbewijs kwijt bent. Of dat je een vreemde duif hebt die je wilt houden, maar het eigendomsbewijs niet van de vorige eigenaar hebt gekregen. In dat geval is het mogelijk om een kopie aan te vragen, ook wel duplicaat genoemd.
Bekijk de laatste aanvragen
Sponsoren

Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Landjuweel 38
3905 PH Veenendaal
T (0318) 559700
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op    Twitter    Facebook