Artikelen

DE ZLU vluchten behorende bij de Nationale en Internationale marathonvluchten 2017.


Het ZLU periodiek in 2017.
Dit eenmalig boekwerkje is inmiddels aan zijn 34 jaargang bezig. In 1983 voor het eerst uitgebracht door de toenmalige ZLU sekretaris Hans Havenith , vervolgens Hennie Dekker, en daarna zijn deze onzichtbare werkzaamheden overgenomen door de huidige vluchtleider Piet Franssen.

 

Dit periodiek is in feite onmisbaar voor elke deelnemer aan de ZLU vluchten. Alle broodnodige informatie wordt erin vermeld, van inkorflokalen, tot aanmeldingen Marathon en WES Marathon. Bent U nog niet geabonneerd en heeft U toch interesse in onze vluchten, chroom dan niet langer, voor € 10.- bent U het gehele seizoen op de hoogte van alle activiteiten. Op de website ( www: dezlu.nl ) van de ZLU kunt U het inschrijfformulier invullen, en samen met het machtigingsformulier ( doorlopende machtiging tot wederopzegging ) mailen aan onze wedvlucht coördinator Piet Franssen.

EENMALIGE MACHTIGING Z.L.U. VOOR PERIODIEK, NATIONALE EN DE W.E.S.M. 2017. (voor Nederland)
Voor België neemt U contact op met Luc van Coppenolle.Voor Duitsland neemt U contact op met Josef Fell Formulier Nationale Marathon en West Europese Super Marathon inzenden vóór 10 juni 2017. Wenst u ook het periodiek te ontvangen dan inzenden voor 6 mei 2017 aan: Z.L.U., Huls 85, 6369 EV Simpelveld. Wilt u geen machtiging insturen en u wilt meedoen aan de Nationale marathon en/of W.E.S.M. en het periodiek ontvangen maak dan het verschuldigde bedrag over op rekening IBAN: NL96RABO 0113 2006 25 t.n.v. Zuid Limburgse Unie.Vermeld duidelijk bij de betaling uw lidnummer en/of uw plaatsnaam. Zonder complete gegevens kunnen wij uw inschrijving niet verwerken en ontvangt u geen periodiek en doet u niet meer aan de marathons.



Alvast veel succes.
Hub