Artikelen

ZLU Sterrenshow 2017
vindt plaats op zat. 6 en zon. 7 jan. 2018 in de Rodahal te Kerkrade




 
 
Op beide dagen is de Rodahal te Kerkrade weer het walhalla van de Top van de Nederlandse duivensport. Internationaal was het een superjaar voor de Nederlandse deelnemers aan de ZLU vluchten. Liefst 7 van de 9 mogelijke titels gingen naar de " Hollanders " !! De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, half december valt het laatste periodiek, inzake de pracht verkopingen, geschonken door de vele liefhebbers die de ZLU een warm hart toedragen, en de uitnodigingen voor de kampioenen bij iedereen in de bus.

 


 
Neem ook eens de tijd om de mooi opgestelde verkooplijst van de schenkingen gedaan door de vele Toppers uit Nederland en België en Duitsland door te nemen. Met Uw aankoop zorgt U ervoor dat de ZLU weer dat mooie spel aan U kan aanbieden alwaar geheel Nederland trots op is. Trots omdat de ZLU alle vluchten op Nationaal en Internationaal nivo speelt. Meer dan 300 Ere-prijzen worden op beide dagen op een ZLU waardige wijze overhandigd aan de vele kampioen van 2017. Ook is er een aparte verlate huldiging voor de Pau winnaar 2016, Kees Droog.

 


 
Onderstaand vindt U alle mogelijkheden om er een leuk weekend in “ Os Limburg “ van te maken. Alle uit te reiken Ereprijzen staan op deze website vermeld onder “Kampioenschappen 2017 “.


Tot ziens in de Rodahal.
Hub Wetzelaer, secr. ZLU.


 
Eind oktober staat ook het avondprogramma van zaterdag 6 jan.
en het morgenprogramma van zondag 7 jan. op deze site onder “Sterrenshow 2017“.