ad25 2

Kweekboxen van 1,25 – 0,80 cm

Avondklok

De maatregelen tegen corona worden steeds heftiger. Voorlopig zitten we dus met een avondklok van 21.00 tot 4.30 uur. Velen zullen zich er wel aanhouden toch zijn er nu al hevige rellen geweest. Men kan rustig demonsteren maar er komen nu een stel relschoppers die de zaak gaan verpesten. Men moet deze niet wegjagen met een waterkanon maar ze allemaal oppakken en flinke straffen geven. Deze raddraaiers voor alle vernielingen en kosten die gemaakt zijn op laten draaien. Veel harder aanpakken deze criminelen zoals men zegt. De grote meerderheid die zich netjes aan de maatregelen houden zijn de dupe. Wij hoeven via de belastingen toch niet voor deze kosten op draaien.

Op eigen hok

De kweekkoppels waar de eieren van zijn overgelegen zitten op de 8e dag op twee na alle weer op eieren. Van zondag op maandag heeft het weer flink gevroren en net een zondagavond bij vijf koppels het eerste ei. Hopelijk is het daar niet te koud voor. Als het dus goed is heb ik redelijk snel meerdere jongen van deze koppels. Deze week komen , als het goed is tenminste , de eerste jongen van de eerste ronde eieren uit het ei gekropen. Je ben altijd weer benieuwd hoe het gaat met dit jonge leven. Heb graag jongen met veel dons. Later ook weer benieuwd wat voor kleur de jongen zijn. Zeker bij de overnachters waar nogal wat witpennen en nu ook rode bij zitten. Dit rode komt van een doffer van Comb. Rekker – Westra en een rode doffer van Jan van Gils. Van deze laatste zitten ook al nakomelingen op de kweek. Heb van deze laatste ook de nestgenoot. De vader is Albino ( halfbroer 6e Internat. Pau ) hij is oa vader 5e Internationaal Pau , 7e NPO Bergerac. De moeder is Pearl zij vloog oa 13e Marseille ZLU en 33e Dax ZLU. Ik hoop dat er wel een stel rode bij de jongen zitten. Maar we zullen het binnenkort zien. Goede gezondheid en hou je haaks.

mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                                  http://www.addejongheukelum.blogspot.nl/