Union 995 en Natalie


Aanvoeren

Vrijdagavond een naar verwachting mooie voetbalwedstrijd Duitsland – Nederland. Daar wij in afdeling 7 de duiven moeten aanvoeren konden de mensen die dat doen niet naar de wedstrijd kijken. Ja , je heb duiven en kan niet van twee walletjes eten. Tenminste voor de werkers onder ons. Hoorde toen ik thuis kwam dat we hadden gewonnen. Heb zaterdagmorgen op Ziggo Sport de match bekeken. Vooral de tweede helft was leuk om te zien. Winnen met zo’n jonge ploeg van Duitsland … prachtig toch. Nu maandag Estland over de knie leggen al moeten ze daar niet te licht over denken. Misschien als u dit lees is de wedstrijd geweest en weet u hoe het is afgelopen. Maar goed op dit moment van typen hoop ik op succes voor de jongens. Zondagmiddag gaat Max Verstappen ook na een mislukking van vorige week zijn kunsten laten zien. Met een nieuwe motor moet hij achteraan starten dus hopelijk straks een mooie inhaal race waar we van kunnen genieten.

Op eigen hok

Deze week ineens weer koel weer met een maximum temperaturen van 17 graden. Men verwachte voor zaterdag ook nogal wat buien met mogelijk een klap onweer. Ik twijfelde om de jongen mee te geven en heb de nodige sites geraadpleegd. Heb ze toch bijna allemaal mee gegeven en dacht dat 8 uur de beste tijd was om te lossen mits het op de losplaats goed was. Ze werden om 8.30 uur gelost en hadden volgens de site een snel vertrek. Dus maar hopen dat ze voor de buien thuis zouden zijn. Maar helaas ze hebben wel in de buien gezeten. De eerste liep om 11.58 uur het hok in. Ze komt uit Union 995 dit is een zoon van Blauwe Cyrus x Lotus van Henk Simonsz , moeder Natalie is dochter Krukdoffer x Shakira. Ze kwamen niet snel maar bleven wel regelmatig komen. Ook tijdens enkele regen buitjes bleven ze komen. Zo zie je dat duiven veel kunnen hebben. Zaterdag om 18 uur waren er nog 3 van de 43 onderweg en nu zondagmorgen 9.15 uur is er nog geen gekomen. De 15 overnacht jongen die mee waren zaten alle voor 15 uur toen ik van het afslaan thuis kwam in het hok , deze kwamen wel alle na de prijzen. Niet erg , ze gaan mee om ervaring op te doen. In de club werd begonnen met de 6e en er staan er 10 in de uitslag. Komend weekend de laatste vlucht voor de jongen en de laatste natour vlucht. Maar goed kijken naar het weer of er en waar er mee naar toe mogen. Goede gezondheid en hou je haaks.

mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                     http://www.addejongheukelum.blogspot.nl/