Allereerst proficiat voor alle winnaars en met name Vincent Vork en Wout van Nederpelt die ST VINCENT ZLU en Agen wonnen!

EEN SPECIAAL PROFICIAT voor compagnon Jan Polder DIE ROND DE 13e NATIONAAL ZLU ZAL SPELEN. Ook voor streekgenoten Jan en Twan Nobels opnieuw aan de kop op Agen en de Gebroeders Hagens Sonja Hagens-Visser die 10e Nationaal ZLU zullen spelen.

Een geweldige opsteker na de minder verlopen Barcelona!

Agen Sector 2 en ZLU St Vincent zit er hier op eigen hok ook op. 8 van de 10 thuis en van beide vluchten mis ik er nog 1. Bijzonder moment want voor de 1e Asduif ZLU ST VINCENT was dit zijn laatste vlucht. Hij mag naar de kweek.

Op Agen ochtendlossing met 6 jaarlingen mee pakt mijn 1e getekende ZOON ZWARTE AS een mooie top 100 notering (88e prijs) in de sector. 5 van de 6 jaarlingen die hun debuut maakten zijn thuis en die mogen volgend jaar op de ZLU mijn hok gaan vertegenwoordigen! Prachtige selcetievlucht zo. Zwaar maar eerlijk.

Op St Vincent ZLu had ik 4 strijders mee. Er is er nog 1 achter.
Het was de Driftkikker die als 1e get.rond de 150e nationaal gaat spelen. Door naar de laatste 16 in de champions league en belangrijke punten voor de marathonkampioenschappen ed.

Het leger is klein maar ik zit er elke keer weer goed bij. Er zitten dit jaar maar een paar oude duiven van 2 jaar en meer maar ze weren zich kranig en ik ben meer dan tevreden. Volgend jaar zullen er 15 tal goed ingespeelde 2 jarige duiven bij komen en dat biedt weer wat meer mogelijkheden voor mijn favoriete ZLU spel.

Vanmorgen ook weer een aantal topreferenties waaronder MR GIJS JUNIOR hier gekweekt en die of her hok van Carlo Dominicus een 18e ZLU zal spelen! 3x mee 3 x aan de kop deze zoon van MR GIJS. ( x dochter Jonge Stayer) Proficiat San Carlo en PA.

Tot zover

FIjn weekend alvast en op naar MARSEILLE

 

.