Afdeling9 135x40

Geachte bestuurders, beste sportvriend(in),

 
Zoals u wellicht wel bekend is kende de jonge duivenvlucht (J29) Maaseik van Zuid afgelopen weekend een bijzonder moeizaam verloop. Wat de reden hiervan is geweest is op dit moment nog niet duidelijk. We doen ons best om de oorzaak te achterhalen. Hopelijk kunnen wij binnenkort u hierover meer duidelijkheid geven.
 
Voor komende zaterdag (25 juli a.s.) staan de jonge duivenvluchten (J30) Beek en Donk (Noord) en Heusden-Zolder (Zuid) op het programma. Voor de verenigingen van Noord is er een wijziging in het ophaalschema. Vrijdagavond worden deze opgehaald volgens ophaalschema B i.p.v. ophaalschema A. De jonge duivenvlucht van Zuid wordt verplaats naar aanstaande zondag (26 juli a.s.).
Om alle duiven (incl. de midfondvlucht) komend weekend te kunnen vervoeren hebben wij een container meer nodig dan dat wij ter beschikking hebben. Een container extra inhuren is ons niet gelukt. In overleg met het bestuur van Zuid is er daarom besloten dat de jonge duivenvlucht van Zuid naar zondag (26 juli a.s.) wordt verplaatst. De losplaats Heusden-Zolder en het ophaalschema blijven ongewijzigd.
 
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
 
Arjan van de Willige
Secretaris Afdeling 9