De laatste dagen van December lopen alweer ten einde, nu op Kerstavond, ga ik toch nog even ter afsluiting een laatste weeknieuws maken, veel dit jaar hebben we niet geschreven, weinig tijd, door de longproblemen soms weinig of helemaal geen zin, maar sinds ik met hulp van een diƫtiste, mijn voeding en levens patroon heb aan gepast, gaat het al weer een stuk beter.

Dit afgelopen jaar, is toch ook weer een jaar geweest met vele ups, maar ook met veel downs, iedere keer als ik op controle ging bij de longarts, dan was de achteruit gang zichtbaar, en dat maakte me weer een beetje somber, maar als ik alles op een rijtje gaat zetten, dan ben ik eigenlijk nog een gelukkig mens, zeker met als klap op de vuurpijl, dat ik Opa geworden ben, en volop ga genieten va dit kleine kereltje.

Helaas valt mij ook te vermelden, dat ons Sevilla team is in gekrompen, Patrick Elsbergen en Mike Smeets hebben Antonio laten weten, dat zij zich niet langer meer beschikbaar stelden als agent voor Sevilla, door de drukke werkzaamheden, vroeg weg en s,avonds laat thuis, hadden ze weinig tijd meer voor de duiven, en hebben ze zich afgemeld als agent, ik vindt het jammer, want nadat de Familie Booij /Vredeveld wegens ruzie het team hadden verlaten, hadden we nu een stevig team waar we van elkander op aan konden.

Ik persoonlijk vindt het jammer, niet dat Booij / Vredeveld er mee stopten, dit zijn gewoon mensen waar ik niets meer mee te maken wil hebben, inmiddels heeft karma bij hun ook al toe geslagen, en dat is dik en ook dik verdiend ook, maar gewoon met Patrick en Mike was het goed samen werken, we hadden een goed en solide team, en in Sevilla was het met Mike en Naomi goed vertoeven die dagen daar, maar goed, aan alle dingen komt een eind, ik moet weer een team gaan vormen, wie er interesse heeft om agent te worden, ook in Belgie en in de U.K kunnen we nog wel mensen gaan gebruiken, mag zich aanmelden bij mij.

Wat gaat en zal 2020 teweeg gaan brengen in de duivensport, alle dingen die ik zo lees zijn niet goed, heel duiven minnend Nederland klaagt steen en been, zeker als het gaat om de plannen van onze voorzitter M.v.d.K, en als ik de dingen lees, wordt hij er niet populairder op, kijk mensen vroeger was het wel goed, weinig duiven en massa, duivenmelkers waren er te vinden in steden en dorpen, maar ook op het platte land waren al vele duivenliefhebbers, nu zijn de aantallen liefhebbers drastisch verminderd, en velen zullen nog volgen, maar stel, dat M.v.d.K. ook het bijltje er bij neer gooit, wie gaat dan dat vaandel over nemen, daar ben ik wel eens benieuwd naar.

Allemaal weten we, dat veel voorzitters uit het N.P.O. verleden, veel geld verslindende projecten hebben gehad, en wat er van terecht is gekomen, dat is njente nada niks, maar dan ook helemaal niets, Ebben had ook al zo,n geld verslinden project, kosten 250.000 gulden was weg gegooid geld, dan de zaak met de Pigeon Village, een zaak waar eerst veel voorstanders in waren, zeker bestuurders, maar i.p.v. de Compuclub over te nemen voor 75.000 euro, ging men mee in de lounge praktijken van een crimineel, wat eindelijk op een dikke 400.000,00 verlies ging kosten, en dan de komende proceskosten nog niet in mee gerekend, en een zekere mijnheer van der Aa, later ging getuigen voor mijnheer Compier, terwijl hij eerst een van de voorstanders was.

Dus met al deze ontwikkelingen in het verleden, en kijkend naar het project van M.v.d.K, kan ik wel begrijpen dat de liefhebbers er met veel commentaar tegen deze plannen zijn, want de te korten en wat het allemaal gaat kosten in de financiƫn, komen toch weer bij de liefhebber te liggen.

Maar goed, ik wacht de ontwikkelingen maar rustig af, ik wens een iedereen hele fijne dagen toe, een goede jaarwisseling  en een super 2020.

Zijn er nog mensen die interesse hebben om Agent te worden van Sevilla, dan kunt u zich bij mij aanmelden.

Mensen tot sinas, en tot in 2020