Woensdag 15 januari Feestweek

Deze week is een week van feestjes. Vandaag mogen we vieren dat we al 27 jaar getrouwd zijn. En dat is in deze tijd best wel bijzonder. Vrijdag a.s. viert Tineke haar verjaardag.

Zaterdag naar de familie Eijerkamp, en dan zit de week weer vol.

Afgelopen zaterdag 4 kweekkoppels toch maar bij elkaar gezet. Ik had geen duivinnen meer na het debacle met de onvoorziene lossing in Wezep. Maar duivensport kan echt wel mooi zijn, want hier zijn een paar duivinnen gebracht waar de kwaliteit vanaf straalt. Ik noem maar geen namen, maar het is best wel bijzonder dat het zo aangeboden wordt.

Ik wacht nog maar even met het koppelen van de vliegers, al zijn ze er zeker klaar voor. De temperaturen blijven onverminderd hoog, dus ze hebben het voorjaar al wel in het kopje. Maar het is nog geen lente, wie weet wat februari nog voor ons in petto heeft.

Ik had de laatste 3 jongen van vorig jaar op duivenmarktplaats gezet. Het valt me toch op hoeveel reacties je krijgt. Vanmiddag zijn ze al opgehaald ook, dus het hok voor de zomerjongen is nu ook leeg. De koper heeft volgens mij goede zaken gedaan. Met name de zoon van “Justin” is een prachtige doffer!

Er is nog een jong van 2019 van mij te koop  bij PV IJsselmeervliegers via www.duiven.net Voor de geïnteresseerden raad ik aan om even de stamboom te bekijken. Dit is ook een prachtige duif.

Bladwijzer de permalink.