Gerard Dekker

Wij hebben deze gegevens per mail woensdag 3 juni kenbaar gemaakt bij de KBDB.

Onderstaande de reaktie:
Wij hebben uw e-mail van gisteren goed ontvangen. U zult begrijpen dat het voorstel van vluchtkalender voor de internationale wedvluchten 2020, opgesteld in samenspraak met de Belgische organisatoren, nog dient besproken te worden tijdens een zitting van het nationaal sportcomité en voor definitieve beslissing dient overgemaakt te worden aan de nationale algemene vergadering van de KBDB. Wij zullen uiteraard uw e-mail van 03/06/2020 meenemen naar deze beide vergaderingen, dewelke, met spoed maar binnen de reglementaire termijnen, zullen worden samengeroepen. Wij vragen u dan ook nog enig geduld uit te oefenen.
 



De wijzigingen voor 2020:
  1. Er wordt geen Nationale Marathon en ook geen WESM in 2020 uitgevlogen. Eventueel betaalde deelnamekosten worden terugbetaald.
  2. Er worden geen kampioenschappen vervlogen.
  3. Inzake de asduiven, deze worden wel uitgevlogen.
  4. Duiven zonder chipring kunnen niet ingekorfd worden, het covid protocol voor deze werkwijze is niet waar te maken.
  5. Inzake het seizoen 2020 zal geen Sterrenshow plaatsvinden.
  6. Voor de vluchten die de ZLU straks op haar programma plaatst worden per vlucht 25 ere-prijzen uitgereikt. Op welke wijze en wanneer is voor ons nog niet bekend.
  7. Ruim 2/3 van de periodiek abonnees heeft zich reeds ingeschreven, U laatste kans om  via inschrijving tot 15 juni voor € 10,= het periodiek  te ontvangen. Inschrijvingen na 15 juni zullen i.v.m. de hoge portokosten voor het afzonderlijk versturen € 15,= bedragen.
  8. Het Euregiospel vindt geen doorgang om reden dat er geen volledig programma gespeeld gaat worden en ARGE Euskirchen reeds een ander programma heeft opgestart.
P.S.  ARGE Euskirchen gaat in onderling overleg om ook de KBDB kalender te volgen.

Met sportgroeten,
Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.