Gerard Dekker

Deze week meerdere bezoeken gedaan. Onder andere aan een tweetal van mijn duivenvrienden in de Hoekse Waard namelijk AP Overwater en Bert Saarloos. Sinds decennia behoren zij tot de nationale en internationale fondtop. Beide met een eigen stam.
Bij Bert Saarloos bestaat het rotsvaste fundament van zijn stam uit de Noël Peiren duiven.
Bij AP Overwater toch vooral nog steeds zijn oude doorgefokte stam met veel Batenburg bloed uit die fameuze oude lijnen. Lijnen waar wereldwijd al zoveel liefhebbers mee zijn geslaagd,

Eerst ging het naar Klaaswaal waar Bert Saarloos woont.
In dit item een kort verslag van dit bezoek. Later meer over het bezoek aan AP Overwater in Strijen..

Bert Saarloos
Na het op het kweekhok plaatsen van vele toppers waaronder de wereldcrack de BLUE DUSK en de bouw van een nieuw hok stond Bert in 2019 met een nieuwe jonge ploeg alweer zijn mannetje.
Vele prima resultaten en een aantal top 10 asduiven op Nationaal ZLU Nivo waren het resultaat. De toekomst ziet er dan ook weer top uit. Bert bezit meerdere duiven met 3 goede prijzen op de internationals in 2019 en dat is heel knap te noemen
De nog jonge nazaten van het Barcelona 5 koppel van Noel zoals de WITPEN BARCELONA, DEN ARIE, CRACK 808, PRINS BARCELONA en de BLUE DUSK doen het alweer uitstekend.,
Recent werd dit nog aangevuld met kinderen van Noël zijn NERO en de 1e Nationaal ST VINCENT 2019. Wat een gouden basis zit daar toch in Klaaswaal!
Een hok vol schitterende vaak blauwe atleten met onbegrensde erfelijke kwaliteiten.

Bert heeft een exclusieve relatie met TopPigeons en komt regelmatig met een extra aanbieding in onze Fixed Price veilingen. Daarnaast komen er dit veilingseizoen ook een aantal kleinere veilingen met het beste van dit hok onder de veilinghamer! De TopPigeons klanten zien er weer naar uit.

Dat weet ik zeker!. Op eigen hok heb ik mijn ACE PIGEONS lijn weer verdere impulsen gegeven met het beste van Bert zoals kinderen uit de ARIE, WITPEN BARCELONA en CRACK 808.
Na een zware onderhandeling verhuist er nu ook een prachtige zoon van de BLUE DUSK naar mijn BREEDING CENTER. Ontzettend blij mee!