Gert van den Bogaard



Fantastische jubileum Sterrenshow ter afsluiting
van het 60 jarig bestaan van de ZLU


60 Jaar Zuid Limburgse Unie, 60 jaar Top duivensport op het hoogste niveau, in West Europa. De jubilerende ZLU mag terug kijken op een magnifiek weekend in de Rodahal te Kerkrade.
Tijdens het voorafgaande diner was er veel lof voor de organisatie van de ZLU, niet alleen de Sterrenshow kreeg de aandacht maar ook de organisatie van de door de ZLU ingerichte vluchten waren perfect georganiseerd. Niets dan lof ook voor de invoering, dank Frans Huynen en Piet Franssen, voor het ingevoerde WCS systeem; menige nationale organisatie kan er jaloers op zijn. De opgestelde verkooplijst door Colla Alberts, mede gefinancierd door Havens, met dank aan Joris Kaanen, was een klapstuk van jewelste.



Ook werd er aandacht gevraagd voor de ouderen in de duivensport. Vervang niet te vlug de kloksystemen, want 70 en 80 jarigen gaan geen bakken geld uitgeven, wil zwijgen van de ontbrekende kennis.
De verkoop op zondagmorgen door Dirk Leekens ( De Duif ) was het hoogtepunt van de dag, een record verkoop met dank aan de vele kopers en natuurlijk Dirkje zelf.



De foto‘s staan inmiddels in de fotogalerij van de ZLU Sterrenshow 2018.( Klik Hier voor alle foto,s )
Eenieder hartelijk dank voor zijn of haar deelname aan dit fantastisch evenement.

Bestuur ZLU