Na de tegenvallende trainingsarbeid van de beoogde ploeg voor de wedvlucht vanaf Moeskroen/Menen, besloten om van de deelname af te zien. Helaas de navluchten behoren al jaren tot mijn favoriete onderdeel.

Al eerder melding van gemaakt, deze ploeg blinkt uit in alertheid  de wil om thuis te komen is wel erg aanwezig. Op de drie inkorvingen blijven er slechts twee achter en het waren nu echt niet de gemakkelijkste vluchten.  De nieuwe aanwinsten hebben zich goed getoond, duidelijk een  verbetering, kortom er zit  voor de toekomt voldoende perspectief in.

Dit jaar alleen gekweekt uit de kwekers, het resultaat is niet voldoende, eigenlijk teleurstellend. Meteen  de eerste selectie gemaakt, van 11 koppels terug naar  5 met als extra overleg koppel , de ouwe Jo.  Als partner krijgt deze ouwe krijger een najong uit de Yen

We gaan de blik richten op 2018 ,met eerst het vergaderseizoen, razend benieuwd wat er nu weer voor vliegprogramma uit de hoge hoed wordt getoverd. En wat  te denken, de evaluatie omtrent de indeling van de samenspelen. Wat gaan we doen met de dispensatieleden, die eigenlijk qua ligging van hun hok in een ander samenspel dan het huidige dienen te worden uitgerekend.

Voor het vliegprogramma heb ik wel enkele wensen. Zoals op  de eerste twee dagfondvluchten een vitessevlucht en ook belangrijk de drie eerste midfondvluchten op  de vrijdag inkorven, geeft gegarandeerd een grote deelnamen. nou ja we gaan het zien.

We gaan ruien!

 



--
Geplaatst door Blogger op Postduiven op de volkstuin op 9/10/2017 08:38:00 p.m.