Jos Nijman

jos

Wat en waar is nu het landelijk beleid of is dat er niet? Waar is nu het IWB, beetje uniformiteit en eensgezindheid is toch wel op zijn plaats. 

Ik snuffel op deze vrijdagmorgen het internet, weersites en afdelingssites een beetje af....... 

Zomaar wat berichten van diverse afdelingen. Afd. 7 en 8 gaven donderdag al aan wij gaan meer oostelijk staan en gaan niet naar pont St Max en Morlincourt.

LEES

Afd. 7 Door de weersverwachting (Pnt. st. Max zaterdag geen kans om te lossen en zondag heel misschien) voor aankomend weekend heeft het IWB geadviseerd om een oostelijkere losplaats aan te houden.!! In overleg met de lossingscommissie is hierdoor besloten om de losplaats voor aankomend weekend aan te passen in Chalons-en-Champagne.

Afd. 8 Gezien de weersverwachtingen voor zaterdag lijkt de kans om te kunnen lossen groter om te kiezen voor een Oostelijker gelegen losplaats dan Morlincourt. Daarom is na gezamenlijk overleg besloten om naar Reims te gaan.  

Afdeling 9 en Zeeland gaan vrijdagmiddag lossen. Die hebben gezien de weersverwachtingen waarschijnlijk mooie vluchten. (zijn inmiddels beiden los)

Ik vind het allemaal heel bijzonder😢