Maarten Hakvoort

COVID19

Ziekte
Het Corona virus blijft hier de gemoederen bezighouden. Begon net onze oudste dochter wat op te knappen, werd afgelopen weekend Theressa ziek. Dus ook maar getest en inderdaad ook positief…..
Dus in plaats van weer af te tellen, begint het verhaal weer overnieuw. Gelukkig zijn de verschijnselen niet ernstig, maar toch, met z’n zevenen dus weer achter slot en grendel. En ik kan melden dat het niet mee valt.
We hebben ook nog 2 kids die hevig verliefd zijn, dat maakt het allemaal niet gemakkelijker. Ik kan thuis wel wat telefoontjes beantwoorden van mijn werk, en de mail bijhouden, maar dat stelt niet al teveel voor. Het is helaas niet anders.

Duiven
De duiven komen goed door de rui, ik laat ze regelmatig even badderen, en ze beginnen ook weer wat te vliegen. Verder is er weinig te melden vanuit de hokken. Ook het vergaderen ligt min of meer stil. We kregen tenminste van ons bestuur te horen dat de najaarsvergadering van de vereniging niet doorgaat.
Tis een rare tijd zo.
Het gekke is dat waar ik me in de zomer heel druk over kan maken, me nu eigenlijk weinig kan schelen. Maar er zullen toch wel knopen doorgehakt moeten worden voor seizoen 2021.

Verdriet
Vorige week vergat ik nog te vermelden dat mijn goede vriend Dirk Verleun was overleden. Ik heb aan Dirk hele goede herinneringen. Wat ik altijd in hem waardeerde was, dat al waren we het totaal niet met elkaar eens, hij altijd respect bleef tonen. En het grootste respect verdiende hij hier op Urk om gewoon een week met een kotter mee te gaan vissen. Nou dat doe ik hem zelfs niet na.
Ook vanaf deze kant veel sterkte voor zijn vrouw en kinderen.