Petrus Stas

PS24 7

Dinsdag 25 juli 2023 te Halle in het glazenhuis van de KBDB, groot overleg tussen de bobo's KBDB en de inrichters van internationale (nationale) vluchten en de mede inrichters (?) van de deelnemende landen.

De plooien glad strijken is de bedoeling.

Zullen de mede inrichters zoals de Fransen en de Nederlanders het blijven slikken, om van het kastje naar de muur gestuurd te worden?

Er werden nu alweer beloften aan hun gedaan, maar deze zijn voorlopig niet toereikend en niet geloofwaardig voor deze mede inrichters.

Er werden in het verleden al zoveel beloften aan hun gedaan.

Frankrijk staat erop om zelf een internationale vlucht in te richten. Nadat vorig jaar Narbonne werd ontnomen aan de Indépendante Luik waren ze al vragende partij. Maar daar wilde onze voorzitter niet van weten. België is immers de bakermat van de duivensport, een waarheid die al lang achterhaald is (bakermat, hahaha).

Voor Nederland zal niet alleen de ZLU aanwezig zijn, ze zullen bijgestaan worden door de NPO. In Nederland willen vele liefhebbers af van het internationale spel. Niet alleen door het voorval in St Vincent maar nog meer door het feit dat de Belgische inrichters samen met de KBDB alles in het werk stellen om hen te dwarsbomen op sportief vlak.

We zijn benieuwd naar de uitleg van de KBDB dinsdag…

<> Benieuwd naar waarom zondag (lossingsdag) plots de WhatsApp groep opgedoekt werd?

<> Benieuwd wie TOCH om 7u16 de GO gaf om te lossen?

<> Benieuwd wie nu de zondebok wordt?

<> Benieuwd of we iets mogen weten?

<> Benieuwd naar nog zovele andere vragen?

Stas PJ

https://www.facebook.com/Duiven-aanmelding-496981040791030/