Roger Casier


Positief
Eerst maar even het positieve nieuws. Onze woning is inmiddels weer gestukadoord (zie foto), en de eerste tegels zijn weer aan de muur geplakt. Nog een weekje of 4 en dan moet het ergste leed gelden zijn.

Lastig…
Met de duiven gaat het nog steeds niet van een leien dakje. Nu 16 eieren op 15 koppels, en nog steeds veel vechtpartijen. Ik laat ze maar een beetje begaan. Uiteindelijk hebben we nog tijd genoeg (hoop ik).
Er zijn wat duivinnen uit de kast gekomen, die toch doffers bleken te zijn, en dat maakt de puzzel er niet gemakkelijker op.

CC Urk
Schreef ik de vorige keer nog over de oprichting van een CC Urk, inmiddels lijkt dit weer op losse schroeven te staan. Bijzonder jammer, vooral voor de leden die hier veel tijd en energie in gestopt hebben. Ook dit wachten we maar gewoon af.

Droevig
Het echte slechte nieuws zag ik vandaag op Facebook voorbijkomen. Bij Jan Hoogland in Midlum is waarschijnlijk een marter aan het werk geweest. Het aanblik van al de gedode duiven was bijzonder triest, zelfs de jongen in de broedschalen waren de dans niet ontsprongen. Om zo het jaar 2019 te moeten beginnen lijkt me echt verschrikkelijk!Jan, ook vanaf deze plaats veel sterkte toegewenst!