Artikelen

NARBONNE 2022
ALLERLEI !

.

Sportvrienden,
het seizoen loopt langzaam ten einde. Narbonne staat op de losplaats of is misschien zelfs al gelost, de wind zal vrijdag bepalend zijn. De medewerkers in Rucphen hebben het dit jaar niet gemakkelijk gehad, onder tropische temperaturen werd de werkzaamheden afgesloten, gelukkig kon met reeds vroeg beginnen en rond 08.00 uur draaide de WCS machine overuren.


.


.
Joeri Krijgsman, onze nieuwe aanwinst, succes makker en bedankt !
Water en voer alvorens de duiven op de wagens gaan !

.


.


.


.

Goedemiddag collega´s, namens onze Ron, vervoerscoördinator in Rucphen

Vanochtend stonden bij aankomst bij de loods in Ruchpen de groep vrijwilligers al te wachten om met frisse moed aan de slag te gaan met controleren. Vele liefhebbers hebben totaal geen benul wat er allemaal moet gebeuren om onze duiven op transport te krijgen met de strengste veiligheidseisen die de ZLU hanteert voor een eerlijk concours. Vandaar hierbij ook een oproep voor diegene die geïnteresseerd is om eens te komen kijken tijdens het controleren van een vlucht. Bel mij gerust is op en hopelijk krijgen we nieuw elan uit den lande om dit proces te waarborgen in de toekomst !! Zoals Hub in de regelmaat zegt…. Vele handen maken licht werk !! Voor Narbonne 2022 zijn er een prachtig aantal duiven ingezet om precies te zijn 6257 stuks. De vooruitzichten zijn wederom ons weer gunstig gezind voor een mooi concours voor ons gevleugelde vrienden.

Succes allemaal.
Ron Krijgsman


.


.


.
Het convooy startklaar !

.

Bericht van de inrichter

Beste, Hub.
Hieronder vindt u het aantal duiven ingekorfd voor Narbonne.

Belgique & nbsp; 11.763 (en 2021 : 11777)
Luxembourg & nbsp; 113
Allemagne & nbsp; 1.029
France & nbsp; 6.987
Pays -Bas & nbsp; 6.257
TOTAL &n bsp; 26.149

Acht vrachtwagens staan klaar bij de vervoerders om morgenvroeg om 6 uur met de duiven te vertrekken naar Chateauroux en daar te overnachten.


.


.


.

Het Comite doet er alles aan om het duiventransport en de lossing in zo goed mogelijke omstandigheden te laten verlopen. Tevens zal er een lid van het comite van de Indepandante de Liege ter plaatse aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Sportieve groeten , Comité de l´Indépendante de Liège

Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.