Artikelen

De uitgestelde midfondvlucht Pont.St. Maxcence gemiddelde afstand van 391km werd een mooie vlucht. Het hoofdstuk Comb.Verbee zet zich ook deze week voort 1-2-3-4-9 was de uitslag die 5 duiven van het hok Verbree neerzette. De titel doet al vermoede dat er iets bijzonders neer wordt gezet door Co en Piet Verbree en dat klopt goud, zilver en brons behaalde ze in het gehele concours van Afdeling 7 Midden Nederland tegen 8.586 duiven.
De duif heeft als naam ” Valita” en heeft al diverse overwinningen op haar naam staan. Een overwinning die niet gauw vergeten zal worden. Ook Gert-Jan van Putten kwam goed voor de dag 5-6 en in de afdeling 32 en 33 in de Regio A goed voor de 9-10 plaats tegen 3.465duiven. Ook Lammert Brons kon enigszins het succes van Verbree volgen 7-8 en 10.
Verder speelde onze leden met hun eerste duif de volgende prijzen, Arend Dokter 11, Matheus Kieft 14 en 1e in de B-poule, Kees van de Broek en Arjan 18, Comb. van Zoeren 20, Aart van Zoeren 22, Comb.Boeve & Drost 23, G. Doppenberg 38, Herman Scholten 43, Henk van de Kraats 54, In de B-poule verder W van de Waal, W van de Hoek en H.W. Bransen.

Op naar volgende week wanneer de dagfond begint met een vlucht uit Vierzon en de midfondvlucht Pont.st. Maxcence.