Artikelen

De lossingscommissie van de afdeling had dit weekend een moeilijke taak met deze weersomstandigheden. Maar geduld werd toch beloond en zo konden de duiven onder goede omstandigheden naar huis komen. Weliswaar niet op de geplande afstand maar uit het Belgische Asse Zellik gemiddelde afstand van 178 km werden o.a. de 138 Puttense duiven gelost.
Enkele leden presteerde zeer verdienstelijke Comb.Verbree werd de winnaar gevolgd door Lammert Brons uitblinker van deze vlucht met maar liefst 6 duiven in de top tien terug te vinden is een  2-4-5-6-9-10. Kees van de Broek & Zn 3 en tevens 1e in de B-poule, Henk van de Kraats de laatste weken weer op dreef 7-8.

Verder presteerde onze leden als volgt; Mattheus Kieft 11, Gert-Jan van Putten 16, Chris Verhoef 20, Arend Dokter 21 en Gert Doppenberg 30.
Komend weekend is weer zo’n druk duiven weekend met de start van de jonge duivenvluchten vanuit het Belgische Minderhout, de klassieker Barcelona, de Nationale vlucht Dax en de dagfondvlucht vanuit Blois. En nu maar hopen dat de vluchten onder goede weersomstandigheden worden gehouden.