Artikelen

Carlo en Cees zijn goede vrienden van me. Cees leerde ik kennen na het winnen van de prestigieuze Beker van Vlaanderen met zijn fameuze Barcelona ploeg en een reis naar de olympiade van Zuid Afrika. Cees heeft grote problemen gehad met zijn gezondheid maar na een geslaagde longtransplantatie gaat dat gelukkig veel beter.

Zoon Carlo zwaait inmiddels de scepter over de duivenkolonie en verzorgt de weduwmannen en Cees de jongen en de nestduiven. De laatste jaren zijn er elk jaar jongen van het beste van hier naar Goes verhuist en daarnaast spreek ik Carlo vaak om wat tips te geven (of andersom:)>)

De allroundprestaties op de ZLU worden steeds beter en met het "WONDER VAN GOES" hebben ze één van de beste Pau duivinnen van Nederland aan boord.
Inmiddels is ze teuggekeerd naar waar ze geboren is (namelijk op de kweekrennen in Oude Tonge) en doen we samenkweek met haar!

Ze blijkt ook een begenadigd kweekster want de 1e duif op ZLU PAU/Mt de Marsan (55e Nat. ZLU) was alweer een zoon van haar x een doffer van Ko van Dommelen.

Zo zie je, de goeie komen van de goeie!

Mannen, vrienden ga zo door! De start was weer prima met 5 van de 10 en aan de kop.