Artikelen

GP Versele Laga
Duiven Nationaal  Dax gelost
Om 11.00 uur vanmorgen zijn de duiven voor de GrandPrix Versele Laga in Dax gelost. Ze zijn vertrokken met een zwakke wind uit het oosten.

Aantal duiven in concours:
Sector 1:  4.788
Sector 2:  2.145
Sector 3:  2.565
Sector 4:     932

Volg hier de meldingen:
Nationale Dagen
Nationale Dagen 2017 - Andere locatie!
We zitten dan wel midden in het vliegseizoen, maar dat neemt niet weg dat met de voorbereidingen van de Nationale Dagen 2017 een begin is gemaakt.
 
De afgelopen zeven jaar werden de dagen gehouden in Houten, maar voor 2017 is ervoor gekozen om terug te keren naar Autotron Rosmalen!
Ook gaan we voor een ander weekend. De Nationale Dagen worden in 2017 gehouden op 9 en 10 december. Dus zet dit weekend alvast in de agenda. De jeugddag is weer op de zaterdag, dus 9 december.
 
Ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar is dat de toegang voor alle bezoekers gratis is.

Mede dankzij onze Official Sponsor BonyFarma, wordt het weer een geweldig weekend. We houden u hierover goed op de hoogte!
 
 
 
Onze jeugd
Jan Wolf op bezoek bij Henri Hoeks
Mijn naam is Jan wolf. Ik ben 10 jaar en ik ben drie jaar geleden met duiven begonnen. Ik kom vaak bij mijn opa die al 60 jaar duiven heeft. Daar heb ik mijn eerste duiven van gekregen. Ik ben samen met mijn vader naar de NPO-jeugddag geweest. Dat vond ik heel leuk. Ik heb daar een hokbezoek gewonnen van Henri Hoeks, een lange afstandspeler uit Bovensmilde.
Lees verder
Informatie
Check regelmatig uw e-mail!
Sinds een klein jaar worden de meldingen van gevonden duiven vooral via e-mail afgehandeld. Via www.npoveenendaal.nl kan iedereen een duif melden. Is er een e-mailadres bekend, dan bestaat de mogelijkheid de eigenaar meteen een bericht te sturen. Instanties als Centrale Hokken kunnen inloggen in de administratie en daar rechtstreeks melden. Na het ingeven van de informatie wordt er, als er een e-mailadres bij een lidnummer geregistreerd is, direct een bericht gestuurd naar de eigenaar. Sneller kan niet!

Opent u de mailbox niet regelmatig, dan kan het dus zijn dat u een berichtje mist.
Nationale Kampioenschappen
Tussenstanden
De tussenstanden van de Nationale Kampioenschappen 2017 zijn nu te volgen via de site van CompuClub.
Ga naar de uitslagen
 
 
 
 
Informatie
Vanwege vogelgriep nog steeds geen lossingen rondom Baisieux en Menen
Helaas komen er in Belgiƫ nog steeds besmettingen met vogelgriep bij. Dit heeft tot gevolg dat er in een straal van 10 km rondom Baisieux en Menen nog steeds niet mag worden gelost.
Bekijk het overzicht van maatregelen
 
 
 
Superuitslagen
Superuitslagen van deze week!
CategorieNaamPlaatsAfdelingUitslag
1 Paul d'Hondt Hulst 1 Roye
2 Evert Diepeveen Keldonk 3 Sezanne
Geef ook uw SUPERUITSLAG door
 
 
 
Reglementen
Nogmaals instructies voor vluchten
We hebben bemerkt dat er bij bijvoorbeeld het inmanden van de duiven toch nog wel eens wat mis gaat. Daarom herhalen we nog een keer wat belangrijke regels waaraan we ons tijdens het vliegseizoen allemaal moeten houden.
Lees verder
Gevonden duiven
Van wie zijn deze duiven
Er is een duif gevonden, waarvan de eigenaar niet bekend is. Het gaat om de duif met ringnummer NL 2016 1686183. Is dit uw duif? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook de duif met ringnummer NL 2017 1350420 is helaas niet geregistreerd op de juiste eigenaar. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer dit uw duif is!
 
Duplicaat aanvragen
Aangevraagde duplicaten 4 juli 2017
Het kan gebeuren dat je een eigendomsbewijs kwijt bent. Of dat je een vreemde duif hebt die je wilt houden, maar het eigendomsbewijs niet van de vorige eigenaar hebt gekregen. In dat geval is het mogelijk om een kopie aan te vragen, ook wel duplicaat genoemd.
Bekijk de laatste aanvragen
 
 
 
Sponsoren
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Landjuweel 38
3905 PH Veenendaal
T (0318) 559700
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.