Artikelen

In navolging van Aart van Zoeren vorige week  pakte nu Co & Piet Verbree de winst op de beide vluchten dit weekend met de natour vanuit Asse Zellik en met de jonge duiven vanuit Pont.st. Maxence.
Natour;
Met 347 duiven in concours werden de duiven zaterdag gelost om 09.30 uur in het Belgische Asse Zellik gemiddelde afstand van 178 km, een paar buien moesten de duiven trotseren maar dat had geen invloed op het verloop. Winnaar de Comb.Verbree die naast de overwinning in onze vereniging ook de snelste duif had in de regio A tegen 5.580 duiven overigens klasseerde 6 duiven zich in de top 10 van de Regio. Een sterk staaltje van onze leden. Mattheus Kieft 2 en winnaar in de B-poule, Kees van de Broek & Zn 3, Gert-Jan van Putten 4-6, Chris Verhoef 5 Comb. van Zoeren 7,8 en Henk van de Kraats 9-10.

Jonge duiven;
De 262 Puttense duiven werden gelost in het Franse Pont.st. Maxence gemiddelde afstand 391km de winst ging hier ook naar de Comb.Verbree die ook de tweede plaats verder pakte ze 4 duiven in de top tien, 1-2-4-9, Aart van Zoeren pakte ook erg goed 3-5-8, Lammert Brons 6 en de Comb. Boeve & Drost 7-10. Winnaar in de B-poule Henk van de Kraats die in de totaal uitslag op plek 21 staat.