Artikelen

Begin oktober start officieel het nieuwe veilingseizoen op “het Veilinghuis voor de Fond” => https://www.toppigeons.nl/
Inmiddels zijn er meer dan 12.000 klanten wereldwijd geregistreerd en dat aantal groeit gestaag. In combinatie met de vele trouwe topaanbieders maakt dit Top Pigeons tot een grote speler in de markt.

TopPigeons.nl gaat opnieuw investeren in de toekomst want stilstand is achteruitgang. Het doel is om onze klanten nog meer toegevoegde waarde te kunnen bieden en daarbij nog beter de zware fondsport te promoten.

Wij zijn verheugd dat hiervoor per 1 september André van Boxtel is toegetreden als Partner in ons bedrijf. Samen met zijn Marketing & Reclame Adviesbureau “Van Boxtel Reclame” zal hij onder andere een nieuwe marketing omgeving voor TopPigeons gaan inrichten!
Tevens zal hij actief zijn in de markt en het segment zware dagfond, dat steeds meer geïntegreerd raakt in de zware fond, op zich nemen en een plaats gaan geven binnen TopPigeons.

Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee TopPigeons.nl en onze klanten nog prominenter in de markt gaan zetten. Begin oktober, met de start van het nieuwe veilingseizoen, zullen we vanuit de nieuwe marketing omgeving te vinden zijn onder https://www.toppigeons.nl/ met een prachtige Promotieveiling en starten ook onze veilingen met top aanbod van top liefhebbers.

TEAM TopPigeons
Jan Polder
Piet de Vogel