Artikelen

TopPigeons komt bij U langs!

Ook fondkampioen Ad Pegels gaat met TopPigeons 3.0 in zee!
Vandaag op bezoek in het nabijgelegen Numansdorp. Het domicilie van fondspeler Ad Pegels.

Winnaar Nationaal Dax 2017 en 1e Nationale Asduif ZLU 2015!

Ad Pegels is al decennia een gevestigde waarde op de fond. Je moet vroeg vliegen om hem voor te zitten weet ik uit ervaring! 
Zoals bij iedere topspeler zijn er perioden van hoogconjunctuur en laagconjunctuur. De laatste jaren is er weer sprake van echte topprestaties op de hokken in Numansdorp en behoort Ad tot de sterkere ZLU en Marathonspelers. De nationale Asduif ZLU 2015 en de nationale overwinning op de loodzware Dax in 2017 zijn daarvan een bevestiging!

De triomf van "EARLY BIRD" met 1e Nationaal Dax 2017 Sector 2 en overall!


Een paar jaar geleden mistte hij net de sectorzege op Cahors ochtendlossing en speelde hij de 2e sector 2! In 2017 was het raak toen hij `EARLY BIRD` in alle vroegte op de hokken vond. Van een loodzware Dax Middaglossing met kopwind en tropische temperaturen presteerde deze knaap het om de klus in één keer af te maken. Niemand zal weten hoe laat hij in de nacht arriveerde. Feit is wel dat hij de snelste was over alle sectoren tegen 10.430 duiven. De 12-735 is een nieuwe "EARLY BIRD op de hokken daar in Numansdorp en stamt af via Theo Streefkerk van duiven van Ap Overwater 270 en Ferrrari en Saya lijn Martha. 
Hij presteerde het al om 2013 als jaarling de 8e Nationaal Bordeaux/Agen ZLU te winnen maar ook veel topprijzen te winnen. Op Dax speelde Ad trouwens ook een 14e in de Sector met een volle zoon van MR GIJS via Appie Pas en nu op mijn hokken!

De beste ZLU duif in 2015!
In 2015 had Ad met "CRACK AD: de 1e Nationale Asduif ZLU op de hokken! Deze crack is een zoon van zijn huidige illustere stamkoppel waar trouwens nooit een pluim uit werd verkocht. Deze crack was echter niet op de hokken te houden en werd voor een groot bedrag getransfereerd naar de kweekhokken van Carlo Gysselbrecht. De vader van …. 
Ad Pegels heeft gelukkig nog meerdere kinderen van deze topper op de kweekhokken zitten.

Ad is de gelukkige bezitter van een uniek kweekkoppel genaamde "HET KOPPEL"
"CRACK AD" is een zoon van een uniek kweekkoppel!
De doffer is de 08/103 direct Arjan Beens en genaamd ZOON STAMVADER. Hij komt uit MR Moonlight x Dtr Ruffec First Prize Pigeons. De duivin is de TOPKWEEKSTER en komt uit het beste van Nico Volkens!
Een volle broer van CRACK AD won dit jaar 9e Nationaal Bordeaux Agen ZLU jaarlingen! Het huidige kweekhok zit vol met nazaten van dit wonderkoppel!

Steeds op zoek naar beter!
Ad Pegels weet dat je steeds op zoek moet naar versterking wil je op nivo blijven. 
De oude stam heeft bijvoorbeeld een grote impuls gekregen door de inbreng van duiven van Arjan Beens. Ad plukt daar nu de vruchten van. Het is echter wel moeilijk om als je zo speelt als Ad echt versterking te vinden! Ad werkt bijvoorbeeld samen met Appie Pas die in zijn kweekstation Fondgoud Oost het beste van het beste voor Barcelona heeft zitten. Oa uit alle Barcelona toppers zoals New Laureaat, Special One, New Witbuik van Batenburg vd Merwe. Ad is dan ook heel benieuwd naar de kruisingen van deze duiven met de nazaten van het Koppel! Ook materiaal van andere topliefhebbers wordt uitgetest!

Tot slot
Ad Pegels is al sinds het begin een trouwe klant en gebruiker van de TopPigeons PE korrel! Hij is daarover zeer te spreken. We zijn blij om mee te delen dat Ad ook in zee gaat met ons veilinghuis TopPigeons.nl. De komende jaren zullen we het beste van Ad Pegels gaan aanbieden via TopPigeons en al in 2017 kunt u een mooie veiling van hem verwachten! Uw kans om zo´n toppertje direct uit de Nationale winnaar van Dax of uit de lijn van HET KOPPEL te bemachtigen!

Ad en Joke bedankt voor de genoten gastvrijheid!