Artikelen

Voorkom brutale vogeldiefstal: dieven komen vaak terug op hetzelfde adres

Wie slachtoffer wordt van vogeldiefstal, doet er verstandig aan om daarna extra alert te zijn. Uit de cijfers van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) blijkt dat van de 328.000 woninginbraken, 27.000 waren gepleegd op een adres waar relatief kort daarvoor ook al dieven hadden toegeslagen.

Kortom: ook vogeldieven kennen de situatie en de weten wat er te halen valt. Als duivenmelker heb je er vaak jaren over gedaan om vogels te verzamelen, te kweken en te trainen. Maar wanneer je slecht beveiligd bent kan binnen enkele minuten je verzameling duiven weg zijn. Het zijn vaak gerichte en voorbereide inbraken. De waarde van de vogels is in de loop der jaren enorm toegenomen en de beestjes zijn een eenvoudige prooi voor dieven en moeilijk te traceren.

Om te voorkomen dat jou dit (nogmaals) overkomt hebben we de 8 belangrijkste tips om vogeldiefstal te voorkomen op een rijtje gezet.

Lees hier: "8 tips om vogeldiefstal te voorkomen"

Wij stellen dit artikel gratis beschikbaar zodat u leden via uw eigen website, een nieuwsbrief of social media attent kunt maken op het belang van goede beveiliging.

Bekijk hier het artikel en plaats deze op de site van uw vereniging voor een veiliger en vrolijker vogelklimaat. 

Copyright © 2017 ip-camera.nl, All rights reserved.
Voor de veiligheid en het welzijn van de vogel.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by MailChimp