Op (de) Hoogte

 NPO Nieuwsbrief, uitgave 24 november 2023 | week 47
 


Voorwoord

 
Ledenraad zaterdag 25 november           
Ook morgen, zaterdag 25 november, is de NPO Ledenraad weer live te volgen, zoals gebruikelijk de laatste jaren. Dat kan via deze link. En voor de meesten van u zal het inmiddels wel bekend zijn, als u zaterdag met andere zaken bezig bent, en het komt slecht uit om het live te volgen, dan kunt u deze na de vergadering rustig op uw gemak terugkijken. Het voordeel daarvan is dat er keuze gemaakt kan worden en u de onderwerpen die u minder interesseren over kunt slaan. Ik kan misschien wel zeggen dat alles wel interessant is, maar dat zal niet voor iedereen gelden. Ik wil in dit voorwoord graag twee onderwerpen die op de agenda staan kort aandacht besteden.

Nieuw wedvluchtreglement
Het Wedvluchtreglement is onder de loep genomen en het gevolg was een drastische herziening. Niet dat daardoor de duivenwereld op zijn kop staat en met een totaal ander regelement geconfronteerd wordt. Nee, er is een noodzakelijke update uitgevoerd! Daarmee doel ik op alle onderwerpen die verwijderd konden worden omdat ze te maken hadden met het handmatig klokken van de duiven, dus klokbanden, gummiringen etc.

Dat heeft uiteraard ook de consequentie dat er vanaf 2024 geen gebruik meer gemaakt mag worden van handmatig klokken met gummiringen. Daardoor vervallen simpelweg talloze onderdelen uit het oude reglement. Om u een indruk te geven over de hoeveelheid, wij hadden een reglement bestaande uit 95 pagina’s, dat zijn in het nieuwe reglement 28 pagina’s geworden. Dat alleen al zegt voldoende. Voor wie geïnteresseerd is, het regelement staat volledig in deze Op (de) Hoogte. Natuurlijk moet de Ledenraad er nog wel over beslissen.


Sectie Sportbeleving
Ik ben verheugd dat de Sectie Sportbeleving weer nieuw leven wordt ingeblazen. Mike van de Weetering, 29 jaar uit Langedijke en Peter Soer, 30 jaar uit Steggerda hebben zich beschikbaar gesteld om mee te denken over de toekomst van de duivensport. Ze zijn reeds voorgesteld in Op (de) Hoogte. Positieve uitstraling over de duivensport is hun motto. Ik denk dat iedereen graag onderstreept dat onze mooie duivensport gebaat is bij positieve uitstraling. Met de bezetting van de Sectie Sportbeleving is het in de reglementen vastgestelde aantal leden van deze sectie nog niet op orde. De Sectie Sportbeleving heeft vijf stemmen op de NPO Ledenraad. Wanneer het sectiebestuur bestaat uit drie of minder personen wordt het stemrecht opgeschort tot het bestuur is aangevuld tot minimaal vier personen. Natuurlijk wil dat ziet zeggen dat ze geen voostellen mogen doen, en de Ledenraad voorzien van ideeën.

Het is dus zeer gewenst dat zich enkele leden melden om eens in gesprek te gaan met de twee genoemde jonge mannen. Meedenken over de toekomst van onze sport, en dat delen met de andere Leden. Denkt u, dat is iets voor mij, dan kunt u dat melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laten wij hier het spreekwoord gebruiken, waar er twee schapen over de dam zijn volgen er meer. Ik hoop volgende week te kunnen melden dat u zich aangesproken voelt en graag overgaat tot een kennismakingsgesprek. Uiteraard zonder verdere verplichtingen! Wie meldt zich?

Ter afsluiting van dit stukje. Er bereikte ons de vraag hoe het zit met de uitnodigingen voor de Ledenraad aan onze Goudenspeld dragers. Inderdaad in het verre verleden werden alle stukken via de post verzonden, stapels papier, ook naar de Goudenspeld dragers. Dat is in deze tijd niet meer aan de orde. Alle informatie staat compleet, vanaf het moment dat het beschikbaar is, op de website en wekelijks in deze nieuwsbrief. Neemt natuurlijk niet weg dat onze Goudenspeld dragers van harte welkom zijn om de Ledenraad fysiek bij te wonen. Wie weet ontmoet ik u morgen in Wijchen.

Volgende week uiteraard verslag van het wel en wee van de Ledenraad van zaterdag.

Fijn weekend toegewenst!

Ben Geerink
Voorzitter
Link naar de livestream voor de NPO Ledenraad
Presentatie NPO Ledenraad 25 november 2023
 

Inhoudsopgave
 

 

NPO BESTUUR

Definitieve agenda Ledenraad 25 november 

Definitieve agenda Ledenraad 25 november 2023
Presentatie NPO Ledenraad 25 november 2023
Link naar de livestream
Bijlage 3a - Concept notulen Ledenraad 11 maart 2023
Bijlage 3b - Actielijst Ledenraad 11 maart 2023
Bijlage 4e - Stand van zaken vogelgriep
Bijlage 6a - Advies FBCC begroting 2024
Bijlage 6b. Vaststellen begroting 2024
Bijlage 6c. Begroting 2024 specificatie
Bijlage 8a - Vaststellen Nationaal Vliegprogramma 2024
Bijlage 8b. Vaststellen Nationale kampioenschappen 2024
Bijlage 9 - Organisatorisch Toekomstperspectief
Bijlage 10b - Vaststellen nieuw wedvluchtreglement
Bijlage 11a - Voorstel splijtleden
Bijlage 11b - Voorstel buitenlandse leden
Bijlage 12a - Voorstellen Afdeling 1
Bijlage 12a2 - Vliegprogramma Afdeling 1
Bijlage 12b - Voorstellen Afdeling 2
Bijlage 12b2 - Amendement Afdeling 2
Bijlage 12c - Voorstellen Afdeling 9
Bijlage 12d - Voorstellen Afdeling 6
Bijlage 12e - Voorstellen Afdeling 4
Bijlage 12f - Brief voorstel Nationaal Vliegprogramma 2024
Bijlage 12g - Preadviezen van het NPO Bestuur
Bijlage 12h - Amandementen afd. 10
Bijlage 13 - Sectie Sportbeleving
Van de NPO Bestuurstafel: Uitslagen Dashboard
Van de NPO Bestuurstafel: Beleidsagenda 2024 (definitief)
Van de NPO Bestuurstafel: Afschaffen Hoklijsten
Van de NPO Bestuurstafel: Vlieglijnen, invliegduiven, mandbezetting, mandenlijsten en afschaffen hoklijsten
 


OLYMPIADE 2024

Vrijwilligersoproep voor de Olympiade in Maastricht


We doen het samen, doet u mee?
  • Heb je ervaring met kinderen, en activiteiten als knutselen?
  • Word je niet zenuwachtig van een paar wachtende mensen?
  • Vind je het leuk om mensen te begeleiden en van informatie te voorzien?
De NPO kan een evenement als de Olympiade 2024 niet organiseren zonder dat enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers hun hulp aanbieden en daarom zijn we op zoek naar jullie!

Hulp kunnen we gebruiken bij de diverse jeugdactiviteiten (bijvoorbeeld beschilderen vogelhuisjes en broedschalen en bij onze selfie-wall), bij de kassa’s, als begeleider van onze NPO mascotte en op nog heel veel andere plaatsen.

Je inzet wordt enorm gewaardeerd en je hoeft dit niet voor niets te doen! Op de dag dat je de NPO helpt, is er uiteraard gratis toegang tot de Olympiade en afhankelijk van hoe lang je die dag voor ons werkt, zorgen we voor een lunch of kilometer vergoeding. Helpen loont, dus geef je op en ervaar de Olympiade op verschillende manieren. Tot dan!

Aanmelden... volg deze link https://forms.office.com/e/MJcaW3aKPV
We doen het samen, doet u mee?
 

 

OLYMPIADE

Webshop Olympiade online

De Olympiade webshop staat online. Hier vindt u alle speciaal voor de Olympiade ontworpen producten. Op dit moment zijn de volgende artikelen beschikbaar:
  • t-shirt
  • cap
  • sweater met capuchon
  • beanie (muts) 
     
 

De producten kunnen verstuurd worden naar adressen in Nederland en België. Voor zendingen buiten Nederland en België kan apart contact worden opgenomen.   
Webshop Olympiade
 

 

UIT HET LAND

Uw mooiste duivenfoto's


Hartelijk dank voor het insturen van uw mooiste duivenfoto's. We gaan wekelijks een aantal foto's in de rubriek 'Uit het land' plaatsen. Daarnaast willen we wekelijks met een andere foto Op (de) Hoogte openen. Voor deze headerfoto zijn we op zoek naar:
  • liggende foto's (landscape), bijvoorbeeld
  • van goede kwaliteit (pas anders de bestand-grootte op uw mobiel aan)
  • afmeting minimaal 800 pixels breed en ca 300 pixels hoog
  • foto's die net even iets anders laten zien dan kampioensduiven of liefhebbers die hun welverdiende prijs in ontvangst nemen. Denk daarbij aan een vergezicht over de velden met duiven in aantocht, of een foto in uw hok met duiven in hun schalen. 
U kunt dus wekelijks uw foto's insturen. Doe dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet wordt deze volgende week al geplaatst in Op (de) Hoogte.


Foto's van deze week

Deze week hebben we weer een leuke collage gemaakt van de door u ingezonden foto's. De twee jeugdige liefhebbers zijn de kleinkinderen Aiden en Liam van Wim en Marjan Flipse. Bij bezoek aan Opa en Oma trekken ze direct de door oma gemaakte stofjassen aan en helpen hen met allerlei activiteiten in en om het duivenhok zoals schoonmaken, voeren en het inkorven van de duiven. Jan en Ellis Sas tonen trots een aantal duiven, en Peter Noordam stuurde ons een prachtige doffer. De foto bovenaan deze nieuwsbrief is een gedeelte van een foto van M. Hoomoedt.

Bedankt voor het reageren op onze oproep en we houden ons aanbevolen voor nieuw foto materiaal. 
 
 
 

UIT HET LAND

Hendri Zwiep onderweg naar Spanje verrast met Bronzen NPO speld


Op donderdagavond 16 november j.l. mocht onze voorzitter de heer Folkers namens de NPO en P.V Hoogeveen de zeer verdiende bronzen speld uitreiken aan de heer Hendri Zwiep. 

Hendri is jarenlang de drijfveer geweest van de P.V Hoogeveen en heeft zich vooral ingezet voor het computer gebeuren in de club. Daarnaast heeft hij een bestuursfunctie bekleed in zowel de club als in de afdeling 10. 

Hendri heeft besloten het roer om te gooien en is van plan om in Spanje een eenhoksrace te beginnen. Volgens P.V Hoogeveen een mooi moment om hem deze speld en oorkonde mee te geven.

 
 

OLYMPIADE

Communicatie Toolkit voor de Olympiade


Samen creëren we maximale attentiewaarde en promoten we de duivensport
Om zoveel mogelijk aandacht voor de 38e Olympiade en de duivensport in het algemeen te krijgen, hebben we een communicatie toolkit gemaakt.  Door met zoveel mogelijke verenigingen, afdelingen, clubs, organisaties, exposanten etc. promotie te maken, zetten we samen het evenement op de kaart én zorgen we voor zoveel mogelijk publiciteit, bezoekers van de Olympiade en promoten we de duivensport. Genieten van mooie duivensport en promoten van de duivensport is immers waarom we de Olympiade organiseren.

Instructies voor genereren van publiciteit en gebruik toolkit
Benader lokale media voor een interview over de duivensport. De Olympiade in eigen land is een mooie aanleiding om contact op te nemen met online en print media. Regionale kranten, lokale kranten, lokale websites, Facebook, buurt apps, de mogelijkheden zijn eindeloos. De Olympiade in eigen land met de beste en mooiste postduiven ter wereld zijn een aandachtstrekker met nieuwswaarde. Het gaat erom dat we zoveel mogelijk en zo vaak mogelijk de Olympiade en de duivensport onder de aandacht brengen. We lopen ook niet weg voor eventuele dierenwelzijn vragen en daar vindt u ook informatie over. Benadruk in de interviews vooral de omgang met de duiven en de liefde voor de duif. De materialen in de online toolkit kunt u gebruiken als naslagwerk maar u kunt het ook delen met media. De materialen mogen vrij gebruikt worden.

Maak kans op een leuke prijs
De vereniging, exposant, afdeling, club welke zorgt voor de meeste media-aandacht maakt kans op een leuke prijs. Hoe werkt dit? Laat zien op welke manier u promotie maakt voor de Olympiade, stuur afbeeldingen van uitingen in en vul op het deelnameformulier in waar u promotie heeft gemaakt, wanneer en hoeveel mensen u bereikt. Onder inzendingen verloten we leuke prijzen:
 
De communicatie toolkit staat online. ( https://www.olympiade2024.nl/communicatiekit )
 
Lees hier de mooie promotie door Hendri Eggink, Lucas Boogaerdt en Arnold Paalman: Duivensport in Laren: Motivatie en observatie | Laren Magazine

Communicatiekit Olympiade 2024
 

ALGEMEEN

Overzicht bonnenverkopen

Wekelijks publiceren we in Op (de) Hoogte een overzicht van de bonnenverkopen die bij ons bekend zijn. Ook op de website vindt u een actueel overzicht van bonnenverkopen (van verenigingen/afdelingen/NIC's).
 

Duiven.net 
 

Verkoper Start datum Eind datum Bon./Duiven
P.V. MAAS EN WAAL, Druten 10-11-2023 / 20:00 24-11-2023 / 21:00 31
P.V. de Vredesbode, Didam 10-11-2023 / 20:00 24-11-2023 / 22:00 86
P.V. De Ordonnans, Opheusden 10-11-2023 / 20:00 24-11-2023 / 21:30 25
P.V. de Snelvlucht, Ameide 10-11-2023 / 20:00 24-11-2023 / 23:00 30
Samenspel SPC, Sittard 10-11-2023 / 20:00 24-11-2023 / 20:30 20
P.V. de Witpen, Weurt 11-11-2023 / 18:00 25-11-2023 / 18:30 37
SVEL, Edam 11-11-2023 / 20:00 25-11-2023 / 22:00 24
P.V. Naar Huis, Zuidhorn 11-11-2023 / 20:00 25-11-2023 / 18:00 38
Attraktie Com. Bvz. 11-11-2023 / 20:00 25-11-2023 / 21:30 28
P.V. de Snelvlucht, Hengelo 12-11-2023 / 18:15 26-11-2023 / 23:00 9
P.V. Nieuwleusen 12-11-2023 / 20:00 26-11-2023 / 22:30 35
P.V. De Airborne, Renkum 12-11-2023 / 20:00 26-11-2023 / 22:00 20
De Lasterieshop 12-11-2023 / 20:00 26-11-2023 / 21:30 20
P.V. de Dobbevlieger, Pijnacker-Nootdorp 12-11-2023 / 20:00 26-11-2023 / 20:00 21
P.V. de Postduif, Harlingen 13-11-2023 / 20:00 27-11-2023 / 22:00 25
P.V. de Postduif te Ede 14-11-2023 / 20:00 28-11-2023 / 21:30 21
P.V. Ons Genoegen, Landsmeer 14-11-2023 / 20:00 28-11-2023 / 22:00 19
Regio 1 Hilversum & Omstreken 15-11-2023 / 20:00 29-11-2023 / 22:00 18
P.V. Ons Genoegen, Gendringen 16-11-2023 / 20:00 30-11-2023 / 22:00 30
P.V. Steeds Sneller, Monster 16-11-2023 / 20:00 30-11-2023 / 21:30 26
P.V. de Verwachting te Tiel 17-11-2023 / 20:00 01-12-2023 / 20:00 32
P.V. de Snelle Thuiskomst, Roden 17-11-2023 / 20:00 01-12-2023 / 22:00 27
P.V. Rhenen & Omstreken 18-11-2023 / 20:00 02-12-2023 / 22:30 19
P.V. de Luchtpost, Weesp 18-11-2023 / 20:00 02-12-2023 / 22:00 19
Afdeling Limburg 18-11-2023 / 20:00 02-12-2023 / 21:30 37
P.V. Het Kompas, Veenwouden 18-11-2023 / 20:00 02-12-2023 / 23:00 16
P.V. Zwartemeer, Zwartemeer 23-11-2023 / 20:00 07-12-2023 / 22:30 41
P.V. Douwen Nocht, St. Nicolaasga 23-11-2023 / 20:00 07-12-2023 / 23:00 30
P.V. de Trekkers, Vlagtwedde 23-11-2023 / 20:00 07-12-2023 / 21:30 36
Samenspel Midden Holland West Afd. 5 23-11-2023 / 20:00 07-12-2023 / 22:00 23
P.V. Hoogeveen 24-11-2023 / 17:00 08-12-2023 / 17:00 43
P.V. Gevleugelde vrienden, Twijzelerheide 24-11-2023 / 18:00 08-12-2023 / 22:00 36
P.V. De postduif te Ingen e.o. 24-11-2023 / 20:00 08-12-2023 / 22:30 53
P.V. de Postduif, Giesbeek 24-11-2023 / 20:00 08-12-2023 / 20:00 18
P.V. de Zilvermeeuw te Nunspeet 24-11-2023 / 20:00 08-12-2023 / 21:30 31
Attractiecommissie Kring 1 Afd. Noord-Holland 24-11-2023 / 20:00 08-12-2023 / 10:30 17
P.V. de Zwaluw, Laren (N.Holland) 25-11-2023 / 20:00 09-12-2023 / 21:30 27
P.V. De Zwarte Doffer, Joure 26-11-2023 / 20:00 10-12-2023 / 22:00 41
Samenspel Maasdal 26-11-2023 / 20:00 10-12-2023 / 22:30 32
P.V. DVS Marken 27-11-2023 / 20:00 11-12-2023 / 22:00


Top Pigeons 

Duivenveilingen 

Pigeon.com

Doevepeet

  • PV De Vredesduif 1928 (Lepelstraat)
  • einddatum verkoop: 15-12-2023 | 21.00 uur

GPS Auctions

Overig

  • Bonnenverkoop Samenspel fond Flevoland
    via http://bonnenverkoop.pv-lelystad.nl
    Einde veiling: 24-11-2023 | 21.00 uur.
    Zaalverkoop: 25-11-2034 | 15.00 uur clubgebouw Pv. Lelystad.
Actueel overzicht bonnenverkopen
 

AGENDA

Activiteiten in het land

Op de website en in Op (de) Hoogte publiceren we activiteiten en vergaderingen van verenigingen/afdelingen wanneer die worden aangeleverd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geplande activiteiten

 

24 november 2023 

Forumavond - Locatie: PV de Grenspost te Budel-Dorplein 
Klik hier voor meer informatie 
 

24 + 25 november 2023

PV De Pool (Baarn) organiseert haar jaarlijkse tentoonstelling. De duiven zijn ondergebracht in vier klassen: oude doffers, oude duivinnen, jonge doffers en jonge duivinnen. Keuring wordt verricht door keurmeester Gert van Dijk uit Amersfoort

Zaterdag om 16.30 uur de eindverkoop van prachtige bonnen. Bezichtiging van de duiven is mogelijk op vrijdag vanaf 19.30 uur en op zaterdag vanaf 12.30 uur. Toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie. Locatie: Clubgebouw Dahliastraat 18, 3742 RL  Baarn.


26 november 2023

Tentoonstelling en bonnenverkoop SVEL (Edam)
Jaarlijkse tentoonstelling met eindverkoop van topbonnen van onder meer Gebr. Jacobs, Dick Ruiter, Fred van Pareen en vele anderen. Klik hier voor meer informatie. Online start bonnenverkoop op 11 november om 20.00 uur, einde online verkoop 25 november 22.00 uur.
 

28 november 2023

Feestmiddag/kampioenenhuldiging Stg. Marathon Noord (SMN), aanvang 14.00 uur. ​Klik hier voor meer informatie.
 

2 december 2023

PV de Snelle Vleugels houdt weer haar jaarlijkse tentoonstelling. We nodigen iedereen die interesse heeft uit om gezellig langs te komen vanaf 19.30 uur in ons clubgebouw aan de Bestevaerstraat 16A, 1813 PA Alkmaar. Er zijn 60 duiven in diverse klassen ingeschreven. Op deze avond is er gelegenheid om plankjes te kopen voor het Rad van Fortuin met diverse leuke prijzen en verder worden er bonnen verkocht van een aantal spelers uit Afd. 6 NH. Verkoop zal alleen in de zaal plaatsvinden.


9 december 2023 

PV Heemskerk organiseert gezamelijk met de Haarlemse Snelvliegers haar jaarlijke 4-tallen show. Tevens een loterij met prachtige prijzen en een verkoop van 14 bonnen van een aantal topmelkers van Afdeling 6 NH. Locatie: Lijnbaan 93, 1969 HD in Heemskerk. Zaal open om 19.30 uur. U bent allen van harte welkom om er een gezellige avond van te maken.

9 december 2023 

PV “Door Vriendschap Sterk” te Marken organiseert haar jaarlijkse tentoonstelling op zaterdag 9 december 2023. Het clubgebouw aan de Boxenring 41 te Marken is geopend vanaf 14.00 uur, met om 15.00 uur een forum met de topliefhebbers Ton Snoek en Bram ten Klei. Er is tevens een Rad van Avontuur met mooie prijzen. Iedereen is van harte welkom!
 

10 december 2023

Duivendag Postduivenvereniging Maasdonk (Geffen). 10 december vanaf 13 uur vindt de jaarlijkse duivendag plaats van onze vereniging met verkoop van bonnen van diverse lokale en nationale liefhebbers. Onder meer een bon van ons lid en winnaar van 2 nationale vluchten in 2023: Anton van Oort.
 

16 december 2023

Tentoonstelling P.V. De Zwarte Doffer (Joure)
Dit jaar wordt er een vereniging en regiotentoonstelling georganiseerd, als afsluiting van het 100 jarig jubileum. Zaterdag 16 december is het clubgebouw open vanaf 14.00 uur, om de duiven te komen bewonderen. 
Er zijn 6 klassen:

  • Klasse 1 en 2 oude doffers en duivinnen
  • Klasse 3 en 4 jaarling doffers en duivinnen. 
  • Klasse 5 en 6 jonge doffers en jonge duivinnen.
  • Tevens een mooiste viertal.

De middag wordt opgefleurd door het draaiend rad eventueel onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

16 december 2023 

Komt allen naar de jaarlijkse tentoonstelling van PV de Blauwe Duif in Oss. Ook is er een prachtige bonnen verkoop van kampioenen Z L U als Kring Kampioenen in het Clubhuis. Locatie: Landweerstraat 128 b in Oss. Zaal open 19;30 uur.

17 december 2023 

Op zondag 17 december gaan de deuren van het verenigingsgebouw van P.V. de Vredesduif, Kruisweg 4 (terrein sportpark) te Lepelstraat om 11.00 u. open voor alle belangstellenden. Vanaf 12.30 u. worden een aantal bonnen aangeboden van leden van de club die het beste hebben gepresteerd op de wedvluchten van het afgelopen duivenseizoen, maar ook van gekende duivenliefhebbers met bijzondere prestaties uit de wijde omgeving. Tijdens de pauze wordt ervoor  broodjes gezorgd. Zie ook de internetveiling via Doevepeet.nl

21 april 2024 

Stichting Marathon Noord. 50 jarig jubileum verkoop. 
Zaalverkoop 30 tot 40 speenklare jongen van Nederlandse top op de Marathon en enkel Dagfond. 
Locatie: PV Soest - Zaal open en bezichtigen vanaf 12.00 uur. Start verkoop: 13.30 uur. Voorbieden op www.pigeoncom.com

Terug naar inhoudsopgave

Neerlands Postduiven Orgaan
 

Actueel overzicht Vogelgriepuitbraken en maatregelen


Om te weten wat de status is van het aantal vogelgriepuitbraken en waar maatregelen van kracht zijn, of weer zijn opgeheven, kunt u het overzicht op de NPO-website raadplegen. Klik op onderstaande button voor het meest actuele overzicht.
Actueel overzicht vogelgriep
 

NPO BUREAU

Aangevraagde duplicaten tot en met 22 november 2023
 

Het kan gebeuren dat je een eigendomsbewijs kwijt bent. Of dat je een vreemde duif hebt die je wilt houden, maar het eigendomsbewijs niet van de vorige eigenaar hebt gekregen. In dat geval is het mogelijk om een kopie aan te vragen, ook wel duplicaat genoemd.

Ledenservice
Op de website publiceren we de aangevraagde duplicaten van de vier voorgaande weken, waarbij de meest recente aanvragen bovenaan vermeld worden. Ook vindt u op de website informatie over het aanvragen van duplicaten.
Overzicht aangevraagde duplicaten
 

Data om niet te vergeten

 

2023

  • 25 november 2023 - NPO Ledenraad
 

2024

  • 26 tot en met 28 januari 2024 - Olympiade in Maastricht
  • 9 maart 2024 - NPO Ledenraad
  • 23 november 2024 - NPO Ledenraad
 

Geen Op (de) Hoogte ontvangen. Wat nu?


Bent u geabonneerd op Op (de) Hoogte en ontvangt u deze ineens niet meer? Controleert u dan alstublieft eerst of ODH wellicht in de spam-box staat.

Vindt u ODH niet in de spambox (map ongewenste mail)? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan op welk mailadres u ODH normaal gesproken ontvangt en sinds wanneer dit niet meer het geval is. We controleren dan of alles juist in het systeem staat. 

Het gebeurt soms dat abonnees zich per ongeluk afmelden of dat er een technisch probleem ontstaat waardoor ODH niet meer verstuurd wordt. Na uw melding controleren we de instellingen en passen deze waar nodig aan, zodat u ODH weer wekelijks ontvangt. 

Terug naar inhoudsopgave

Nieuwsbrief Peter Boskamp

Peter Boskamp
21 januari 24
Ik ben van mening dat dit de basis moet zijn van aanpak van dit probleem. Immers het gebruik van medicijnen moet beschouwd worden als een noodzakelijk kwaad. Door de hygiëne enerzijds niet te...

Columnist in Spotlight

04 april 24
Ik heb met dit artikel allerminst commerciële...
08 februari 24
Dit wordt een beetje een eigenaardig artikel...
28 december 23
Een paar dagen geleden zag ik op PLATTELANDS TV een...
21 december 23
Na 60 jaar duivensport . Om te beginnen...
14 december 23
Ik schrijf 1930 . Het is crisis . De ergste ooit...
30 oktober 23
Ik ga nog eens iets schrijven .Tijdje geleden . ...
08 juli 23
Ik ga proberen om nog eens iets te schrijven....
03 juni 23
Ik moet mij in de eerste plaats verontschuldigen bij de groep van...
19 april 23

Colums in spotlight

Vrienden van Duivenvaria.nl

Promo185x75new Promo185x75new AddeJong185x75new Promo185x75new Promo185x75new Fondclubmiddenlimburg185x75new Promo185x75new Promo185x75new NPO185x75new Promo185x75new Promo185x75new MichelBeekman185x75new Promo185x75new AdSchaerlaeckens185x75new CombvanHeteren185x75new Embregtstheunis185x75new Promo185x75new Fondclubgrootrotterdam185x75new Promo185x75new Duivenmarktplaats185x75new Promo185x75new LeoLronk185x75new Hooymansduivensport185x75new Promo185x75new GerardDekker185x75 Promo185x75new Promo185x75new BannervanAdrichem185x75 Promo185x75new Promo185x75new ZLU185x75new Promo185x75new Ceeschroevers185x75new GJBeute185x75new FKramerCouwehand185x75new Promo185x75new

Meest gelezen berichten

Buienradar

Weer

meteobelgie1

 meteofrance1

vliegweer voor duiven1

Uitslagen

Compuclub250x80new

 

 

Afdelingen

Afdeling1 135x40Afdeling7 135x40
Afdeling2 135x40Afdeling8 135x40
Afdeling3 135x40Afdeling9 135x40
Afdeling4 135x40Afdeling10 135x40
Afdeling5 135x40Afdeling11 135x40
Afdeling6 135x40Afdeling12 135x40