Artikelen


Op (de) Hoogte

 NPO Nieuwsbrief, uitgave 18 augustus 2023 | week 33
 


Voorwoord

Grand Prix Nieuwe Oogst
Met de Grand Prix Nieuwe Oogst komt de finale van het jonge duivenspel inzicht. De twee afsluitende Grand Prix-vluchten waar de jonge duiven specialisten het hele jaar naar uitkijken en de duiven er zorgvuldig op voorbereiden. In het Spoor der Kampioenen staat deze week weer een mooie voorbeschouwing van de Grand Prix Nieuwe Oogst ofwel “De Talentenklassieker”. Als ik de geluiden die ik hoor mag geloven dan komen er wellicht meer Jonge duiven aan de start dan het afgelopen jaar. Volgende week zullen wij het weten, ik wens iedereen veel succes met de laatste voorbereidingen! Sponsor van deze Grand Prix is opnieuw De Rijke, dank hiervoor is op zijn plaats, onze sponsors geven de Grand Prix’s extra glans!
 
Duivensport: voor jong en oud
Dat de duivensport niet gebonden is aan leeftijd, dat laat de 11 jarige Dani van Lier uit Halle zien. Dit 11-jarige talent wint in het eerste jaar dat hij zijn duiven laat meedoen aan wedstrijden al prachtige prijzen. En dat wordt opgemerkt door de media. In Op de Hoogte staan we natuurlijk ook even stil bij de mooie promotie voor de sport.

Nationale Kampioenen Marathon 2023
De tijd om te reclameren op de tussenstanden van de Nationale Marathon Kampioenschappen is inmiddels versterken en daarmee is de eindstand dan ook bekend. De top 10 van de verschillende onderdelen staat vandaag in deze nieuwsbrief maar ook op de website. Ik wil graag iedereen die op de Marathon geweldig gepresteerd heeft hartelijk feliciteren met het behaalde resultaat! Voor de Jeugd 25- kunnen de eindstanden nog niet worden vastgesteld, er zijn nog reclames in behandeling.
 
Nationaal Vliegprogramma 2024
Met het op het einde lopen van de wedvluchten van 2023 moeten wij ook al weer aandacht hebben voor het Nationale Vliegprogramma van 2024. Wil inspraak van de leden zijn werk kunnen doen, dan moet er tijdig over nagedacht worden. Eind vorig jaar is de Commissie Evaluatie Vliegprogramma ingesteld. Deze commissie heeft inmiddels zoals reeds met u gedeeld is haar resultaat opgeleverd. Ik moet constateren dat er bij ons bijna geen reacties zijn binnengekomen. Daaruit zou je kunnen concluderen dat het er goed uitziet. Maar wellicht is dat iets te simpel gedacht, Immers iedereen vindt wel iets van welk vliegprogramma dan ook. In het Spoor worden er door de redactie behoorlijke korte metten gemaakt met het gepresenteerde programma. Prima dat er vanuit verschillende invalshoeken naar gekeken wordt. Als dat een resultaat gaat opleveren dat door het grootste deel van de leden gewaardeerd wordt is het prima. Draagvlak is belangrijk, nu input leveren doet er toe, achteraf het allemaal beter weten is verloren energie en levert ergernis op. Het is net als bij verkiezingen, je stem laten horen, daar begint het mee!
 
Tussenstanden Olympiade en World Best Pigeon (WBP)
Het einde van het vliegseizoen nadert met rasse schreden, daarmee ook de kwalificaties voor de verschillende competities. Onze Nationale kampioenen voor de Vitesse, Midfond en Marathon zijn inmiddels al bekend. Echter er zijn dit jaar meerdere ereplaatsen te verdelen. Als eerste is natuurlijk de vraag wie mag ons land vertegenwoordigen tijdens de Olympiade op 26, 27 en 28 januari in Maastricht? Daarnaast worden ook de winnaars van de competitie World Best Pigeon (WBP) in Maastricht gehuldigd. Om voor een Olympische titel in aanmerking te komen moet de winnende duif straks daadwerkelijk ook in Maastricht aanwezig zijn. Voor de World Best Pigeon geldt die verplichting niet. De regels om voor deelname in aanmerking te komen staan in deze nieuwsbrief en op onze website. Sommige disciplines lopen nog en anderen zijn inmiddels al afgerond. De reclametermijn voor deze internationale kampioenschappen is nog niet ingegaan. Maar mocht u ergens iets constateren dat volgens u niet juist is laat het gerust weten. Het is fijn om straks alles tijdig goed op orde te hebben en tijdig onze kandidaten in te dienen en de bijbehorende reportages op te maken. Want ook hier geldt ere wie ere toekomt!
 
Komend weekend
De weersverwachtingen zijn voor de duiven voor het komende weekend niet positief. Er komt een temperatuursomslag, het gaat warmer worden, hetgeen voor het IWB reden was om het hitteprotocol van toepassing te verklaren. Er zijn, zoals het er woensdag uitzag weinig mogelijkheden voor het weekend. Het is daarom dat het bestuur van de NPO de KBDB heeft gevraagd of er bij wijze van uitzondering ook op de vrijdag lossingen mogen plaatsvinden. Wij hebben daarvoor toestemming gekregen, mits alles tijdig wordt aangegeven en de Belgische liefhebbers vooraf op de hoogte kunnen zijn van de mogelijke Nederlandse lossingen. Overigens kregen bij de aanvraag opnieuw te horen dat er nog steeds illegale lossingen zijn van Nederlandse duiven in België waardoor de KBDB regelmatig klachten binnen krijgt. Oproep aan iedereen, wij moeten ons houden aan de gemaakte afspraken, anders kunnen wij zeker deze uitzondering, op vrijdag lossen, in de toekomst wel vergeten. Sterker nog dan wordt het ook moeilijk om sommige losplaatsen in de lucht te houden voor reguliere vluchten. Kortom, neem uw verantwoordelijkheid, in overleg is er dan veel mogelijk! Overigens is het fijn te constateren dat de Afdelingen allemaal het programma voor het weekend hebben aangepast.
 
Succes en een fijn weekend toegewenst.

Ben Geerink
voorzitter 

 

Inhoudsopgave
 

 
 

WEDSTRIJDEN

Dani van Lier (11 jaar, Halle): zeer succesvol in eerste wedstrijdseizoen


Duivensport iets voor oude mannen met platte petten en stofjassen? Zeker niet als het aan Dani van Lier (11) uit Halle ligt. Dit jaar neemt hij voor het eerst met zijn duiven deel aan wedstrijden en met succes! De eerste prijzen zijn binnen.

Veel aandacht in de media voor Dani. In Op de Hoogte delen we een aantal van de publicaties: De GelderlanderStreekomroep Regio 8 in samenwerking met RTV Ideaal, het Algemeen Dagblad.



  
 

WEDSTRIJDEN

Voorbeschouwing Grand Prix Nieuwe Oogst

Voorbeschouwing Grand Prix Nieuwe Oogst
 

WEDSTRIJDEN

Eindstanden Marathon (senioren)


De eindstanden van de Marathon bij de senioren zijn bekend:




De definitieve eindstanden voor de Marathon <25 zijn nog niet bekend. Er worden nog reclamaties verwerkt. Voor de Eendaagse fond kunnen tot en met 24 augustus reclamaties worden ingediend. Reclamaties kunnen worden ingediend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de site van CompuClub kunt u wel de voorlopige standen raadplegen.
Eindstanden Marathon senioren
Voorlopige standen Maraton <25 - CompuClub
Voorlopige standen Eendaagse fond - CompuClub
 

WEDSTRIJDEN

Spelregels deelname aan de Olympiade


De FCI heeft voorwaarden en spelregels vastgesteld voor deelname aan een Olympiade voor zowel de sportklasse als de standaardklasse. Daarbij moet u denken aan voorwaarden zoals vereist aantal prijzen, vereist aantal prijskilometers, minimaal aantal deelnemers aan een vlucht etc. Voor de sportklasse heeft de FCI ook een puntentelling vastgesteld waarbij een coëfficiënt wordt uitgerekend. De FCI spelregels wijken op onderdelen af van wat gangbaar is in de Nederlandse duivensport; het is dus even opletten geblazen.

De NPO Ledenraad heeft in 2020 voor de Sportklasse de regels als volgt vastgesteld;
  • De kwalificatie regels van de FCI gelden voor de Nederlandse duiven.
  • Alleen de vluchten van het Nationaal vliegprogramma tellen voor kwalificatie.
Zo heeft iedere Nederlandse liefhebber evenveel kans zich te kwalificeren voor de Olympiade en doen de Nederlandse duiven volop mee in de internationale competitie. 
Tijdens de NPO Ledenraad van maart 2023 is besloten om m eenmalig in 2023 speciale Olympiade vluchten ook mee te tellen voor de Olympiade. Dat moeten dan wel vluchten zijn op minimaal afdelingsniveau.
 
De Nederlandse Groep van Keurmeesters verricht de voorselectie voor de Standaard klasse. Wat betreft  voorwaarden volgen we wederom de FCI.

Via onderstaande button kunt u de volledige spelregels downloaden.
Spelregels NL-deelname aan Olympiade (PDF-versie)
 

WEDSTRIJDEN

Spelregels World Best Pigeon (WBP)


 
PDF versie World Best Pigeon 2023
 


ALGEMEEN

Vacature: Controleur Oneigenlijk Gebruik van Substanties bij Postduiven


 

WEDSTRIJDEN

Ladies League Samenspel Zuid-Hollandse Eilanden



Via de buttons onder dit artikel kunt u de verschillende uitslagen raadplegen.

Terug naar inhoudsopgave

Volledige uitslag Pont St. Maxence (F32)
Stand Jong
 

WEDSTRIJDEN

Winnaars Olympiade trui bij Ladies League Olympiade vluchten


Aan de winnaars van de Olympiade trui


We nemen contact op in verband met de juiste maat van de trui en het gewenst afleveradres. De trui wordt thuisbezorgd. 

 
 


WEDSTRIJDEN

Actueel overzicht van vluchtdata en -tijden

Kijk voor het actuele overzicht van de data en vluchttijden van de geplande wedstrijden op de website van de NPO. Per afdeling is te zien welke vluchten gepland staan. Zodra de lossingstijd bekend is, wordt deze vermeld. 

Terug naar inhoudsopgave

Wie lost waar
 


WEDSTRIJDEN

Het weer voor zaterdag 19 en zondag 20 augustus


Zaterdag 19 augustus
Bewolking behorend bij een lage drukgebied west van Ierland ligt zuid-noord georienteerd over alle vlieglijnen. Hierbij valt met name in het midden en noorden buiige regen maar ook over Belgie en Frankrijk kan wat lichte neerslag vallen. De bewolking bevindt zich in de neerslag tussen de 300-450m maar daarbuiten veelal rond de 600-750m. Rond 12-13u klaart het vanuit het westen geleidelijk aan op en stijgt de wolkenbasis naar 750-900m. Voor de oostelijke afdeling kunnen de opklaringen wellicht te laat komen om te lossen, maar de precieze timing is nu nog wat onzeker.  In de ochtend beginnen we met een zwakke tot matige zuidoostelijke wind maar met het wegtrekken van de bewolkings- en neerslagzone  draait deze naar het zuidwesten en wordt matig van kracht, 3Bft. Door de aanwezige bewolking blijven de temperaturen wat achter maar toch zal het ten westen van de genoemde zone in opklaringe tot 26-28gr komen en ten oosten ervan 27-29gr, maar dit is geheel afhankelijk van de aanwezig opklaringen/hoeveelheid bewolking.

Zondag 20 augustus
Een hogedrukgebied breidt zijn invloed over de vlieglijnen uit, waardoor we met een zwakke veranderlijke wind te maken krijgen, die varieert tussen ZW in het westen en NO in het oosten. De temperaturen lopen op van 16-17 in de ochten naar 27gr in de middag over Nederland. De zichten zijn in de vroege ochtend tussen 4-7km in nevel en daarbuiten 10km. Een enkele stapelwolk zal kunnen ontstaan, maar het blijft droog.

Actueel weerbericht
Op de homepage van www.duivensportbond.nl vindt u wekelijks het meest actuele weerbericht. 

Bron: Vluchtbegeleidingduiven.nl

Terug naar inhoudsopgave

 

WEDSTRIJDEN

Finalevlucht Dutch Golden Classic 2023: Pont St. Maxence

Door Wim Vos

We kunnen er niet omheen dat onze zo geliefde sport enorm onder druk staat. Leeftijd van de leden speelt een rol, maar ook de toename van “grote” hokken en de aantallen deelnemende duiven maken het voor de “amateur liefhebbers” steeds minder aantrekkelijk. Dat is jammer maar er zijn nog steeds mogelijkheden om onze sport te promoten en één van die mogelijkheden is 18 jaar geleden gestart met de oprichting van The Dutch Golden Classic.

Dat is een initiatief van 3 liefhebbers (Cees Bosua, Peter van Sintmaartensdijk en Wim Vos) en we zullen heel in het kort uitleggen wat dit betekent:

Elk jaar verkopen we 2 ringen á € 20,= per stuk aan topliefhebbers in Nederland, met een maximum van 250 ringen. Zij ringen daar 2 jonge duiven mee en leveren die aan voor een verkoop op de zaterdagen in de maand maart aan de leden van 5 samenspelen in Z-H.

Met de opbrengst van die ringen en de duivenverkoop ontstaat een “pot” van ruim € 35.000,=. Vervolgens wordt op de eerste vlucht met twee nachten mand het grootste deel verspeeld. Dertig duiven winnen dan € 26.300,=. De prijzenpot wordt fifty / fifty verdeeld tussen de winnende duifeigenaar en de kweker van die duif.

Zaterdag 12 augustus was de finalevlucht van de Dutch Golden Classic 2023 vanuit Pont St Maxence. Hieronder ziet u de uitslag en de winnaars; alle bedragen te verdelen met de kweker.

Prijs Ringnr Speler Kweker Snelheid Bedrag
1. 2349272 Rob Belder J. Burggraaf 1552-494 € 4.000
2. 2349127 Marco de Kok R. Gielesen 1537-929 € 3.000
3. 2349185 H. Heijkoop D. Verdoorn 1516-755 € 2.000
4. 2349276 Gebr. Van Oort H. v.’t Goor 1510-615 € 1.500
5. 2349024 W.Onrust A. van Krimpen 1508-606 € 1.300
6. 2349210 T. v.d. Hoogen A. Klip 1500-809 € 1.100
7. 2349033 L.M.Baardman G. v.’t. Hof 1498-941 € 1.000
8. 2349271 Rob. Belder J. Burggraaf 1494-922 € 900
9. 2349070 A. v.d. Burg M. Terlouw 1487-611 € 800
10. 2349136 R. van Gelder D. Lodder 1486-917 € 700
11. 2349120 Comb Matena & Zn B. Schrijver Jr. 1480-933 € 500
12. 2349093 van Leeuwen & Zn Comb. Lin 1476-684 € 500
13. 2349170 A.H. Ros Comb. Wolvers-v’t Oever 1473-657 € 500
14. 2349017 C. Romein Comb. Atema 1468-474 € 500
15. 2349090 L & M Bont John L. Bol 1467-473 € 500
16. 2349065 L. van Dalen Wieger Hoekstra 1464-592 € 500
17. 2349198 H. Heijkoop Jacco de Bruin 1463-003 € 500
18. 2349113 Team Rubystar M. v.d. Kruk 1462-991 € 500
19. 2349132 W. Onrust M. Buijsse 1462-313 € 500
20. 2349068 Mo & Janine.Gielen R.B.E.M. de Leeuw 1455-686 € 500
21. 2349260 Rokus Bakker J.H. Strijker 1432-592 € 500
22. 2349011 S. Minovgioudis Chr. Koring 1429-331 € 500
23. 2349173 C. Leeuwensteijn E. Hoogland 1428-204 € 500
24. 2349190 Rokus Bakker Comb. Lugthart-Bosgraaf   1427-275 € 500
25. 2349263 Lorenzo v Russell G. & S. Verkerk 1422-760 € 500
26. 2349115 T. Hubers F. Dukker 1421-579 € 500
27. 2349253 Comb.Matena & Zn D. Boelhouwer 1420-133 € 500
28. 2349103 J. van Namen H. Calon 1419-761 € 500
29. 2349007 C. Sterrenburg P.C. van Gelder 1414-860 € 500
30. 2349160 A. Klip J. Segerinck 1413-578 € 500

Zoals u kunt zien een prachtig resultaat. Een resultaat wat uniek is in Nederland, want nergens kunt u op zo’n prachtige wijze zoveel geld verdienen. En het zijn niet de grote hokken die dit evenement kunnen overheersen, nee iedereen maakt evenveel kans! Het is dus nog steeds best mogelijk om onze sport aantrekkelijk te maken voor alle leden. Hier ziet u het bewijs. 

Op de komende drie vluchten
  • Pontoise op 19-8
  • Melun op 26-8
  • Nanteuil op 2-9
zijn er wekelijks nog tien prijzen te winnen. Ook wordt er nog gestreden om het duifkampioenschap over alle genoemde vluchten. Ook dat levert nog een prijzenpot op van € 5.000,=. U ziet het mogelijkheden genoeg!
 
Mocht u interesse hebben mee te doen neem dan contact op met Wim Vos, 06-51258884, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar inhoudsopgave

 

ALGEMEEN

Nieuwe rubriek op website


Op de homepage vindt u vanaf vandaag een button naar 'Uitgelicht', een nieuwe rubriek waarin we een thema onder de aandacht brengen. De button op de homepage linkt naar een recent verschenen artikel/bericht over het thema. Daarnaast vindt u onder 'Kenniscentrum' een speciale themapagina. Hierop is alle informatie die over een thema verschijnt terug te vinden. 

Het eerste thema in 'Uitgelicht' is 'Duivensport in de toekomst'.


De pagina Uitgelicht ziet er als volgt uit:

Terug naar inhoudsopgave

 

OLYMPIADE

Eenvoudig tickets Olympiade bestellen

Via de Olympiade ticketshop kunt u eenvoudig de volgende zaken bestellen/reserveren:

  • toegangskaarten voor bezoek aan de beurs en tentoonstelling
    • jongeren tot 16 jaar gratis (hiervoor zijn speciale jeugdtickets beschikbaar)
    • Volwassenen (16+) toegangskaarten voor 1, 2 of 3 dagen
  • toegangskaarten voor de feestavond op zaterdag 27 januari 2024
    • een avond vol entertainment, heerlijk diner en drankjes
  • hotelaccommodatie in Maastricht en omgeving
    • keuze uit diverse prijscategorieën en locaties
  • treinarrangementen tegen gereduceerd tarief 
    • dagretour  
    • enkele reis (ook bij meerdaags bezoek aan Olympiade kunt u met de trein met korting reizen) 

Hotelaccommodaties en treintickets
Vanuit de ticketshop wordt u voor het reserveren van hotelaccommodatie en het aanschaffen van gereduceerde treintickets doorverwezen naar de websites van respectievelijk MECC Maastricht (hotelaccommodatie) en NS (treinkaarten met korting). U reserveert en betaalt uw aankopen rechtstreeks bij de accommodatie en NS. De website van MECC om hotelaccommodaties te reserveren is Engelstalig.

Toegangskaarten beurs/tentoonstelling en feestavond
De toegangskaarten voor de beurs/tentoonstelling en de feestavond koopt u via de ticketshop bij de NPO. Wanneer u aankopen/reserveringen wil combineren, zijn dat de losse bestellingen bij meerdere partijen die u apart van elkaar afrekent.

Klik hier om naar de Olympiade ticketshop te gaan
Klik hier voor Olympiade Nieuws #9 - augustus 2023
Klik hier om naar de Olympiade Instagrampagina te gaan
Klik hier om naar de Olympiade Facebookpagina te gaan
 

Lees hier de digitale edities van Het Spoor


De nieuwe editie van Het Spoor is uit. Vanwege crisis bij de sorteercentra hebben veel liefhebbers Het Spoor niet ontvangen. Zolang deze crisis duurt wordt Het Spoor met Op (de) Hoogte meegestuurd.

De nieuwe editie (editie 30) van Het Spoor vindt u hieronder. Ook editie 25 tot en met 29 zijn via een van de onderstaande buttons te raadplegen.
 
Nieuwe editie (editie 30) van Het Spoor
Editie 25 tot en met 29 van Het Spoor
 

NPO BUREAU
Antwoord op veelgestelde vragen


Kan ik als overschrijvingsfunctionaris ook ringen overschrijven naar een lid van een andere vereniging?
 
Nee, dit is niet mogelijk. Alleen voor leden van de eigen vereniging kunnen ringnummers worden overschreven op naam van de betreffende leden. De nieuwe eigenaar van een duif dient dus met het eigendomsbewijs naar de overschrijvingsfunctionaris van de eigen vereniging te gaan.
 
Antwoord op veelgestelde vragen
 

AGENDA

Activiteiten in het land

Op de website en in Op (de) Hoogte publiceren we activiteiten en vergaderingen van verenigingen/afdelingen wanneer die worden aangeleverd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geplande activiteiten
 

27 oktober 2023 

Duivensportavond in Vogelwaarde Locatie: Cafe 't Karrewiel


28 oktober 2023 

Feestmiddag/kampioenenhuldiging Stg. Marathon Noord (SMN), aanvang 14.00 uur
Klik hier voor meer informatie.


5 november 2023 

Feestmiddagje bij P.V. BEP ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan 
Klik hier voor meer informatie. 

 

18 november 2023 

Zeeuwse Manifestatie - Prijsuitreiking over seizoen 2023. Locatie: Zandlooper te Lewedorp
 
 
Neerlands Postduiven Orgaan
 

Actueel overzicht Vogelgriepuitbraken en maatregelen


Om te weten wat de status is van het aantal vogelgriepuitbraken en waar maatregelen van kracht zijn, of weer zijn opgeheven, kunt u het overzicht op de NPO-website raadplegen.Klik op onderstaande button voor het meest actuele overzicht.
Actueel overzicht vogelgriep
 

NPO BUREAU

Ringen 2024: bestellingen mogelijk tot 27 augustus 2023
 

Zoals eerder aangekondigd moeten de vaste voetringen 2024 voor 27 augustus 2023 besteld worden om er zeker van te zijn dat de ringen tijdig geleverd worden.
 
De prijs van de vaste voetring is € 0,60 per stuk. Daarnaast wordt bij elke bestelling boven de 100 stuks een opslag berekend van € 0,50 per ring. Dit geldt ook als er meerdere soorten ringen besteld worden en het totaal van de bestelde ringen komt boven de 100 stuks uit.
 
Een rekenvoorbeeld
Iemand bestelt 80 vaste voetringen en 60 fondclubringen, dan wordt de totale opslag voor dit lid:
140-/- 100 = 40 X € 0,50 = € 20,00.
 
Vaste voetringen en chipringen kunnen worden besteld van 12 tot en met 27 augustus 2023. U kunt vast starten met inventariseren.
De betaling van de vaste voetringen en de chipringen voor 2024 vindt in november plaats via automatische incasso.

Bestelinstructie en prijzen
Informatie over de bestelprocedure en de prijslijst van de verschillende soorten ringen kunt u via onderstaande buttons openen..
 
Let op!
in de periode van 12 tot en met 27 augustus kunnen er geen nabestellingen voor vaste voetringen en chipringen van 2023 worden gedaan. Ook is het in die periode niet mogelijk om mutaties in de ledenadministratie te doen.
 
Tarieven ringen 2024
Instructie bestellen ringen 2024
 

NPO BUREAU

Aangevraagde duplicaten tot en met 17 augustus 2023
 

Het kan gebeuren dat je een eigendomsbewijs kwijt bent. Of dat je een vreemde duif hebt die je wilt houden, maar het eigendomsbewijs niet van de vorige eigenaar hebt gekregen. In dat geval is het mogelijk om een kopie aan te vragen, ook wel duplicaat genoemd.

Ledenservice
Op de website publiceren we de aangevraagde duplicaten van de vier voorgaande weken, waarbij de meest recente aanvragen bovenaan vermeld worden. Ook vindt u op de website informatie over het aanvragen van duplicaten.
Overzicht aangevraagde duplicaten
 

Data om niet te vergeten

 

2023

  • 28 oktober 2023 - Feestmiddag / Kampioenshuldiging Stg. Marathon Noord
  • 18 november 2023 - Zeeuwse Manifestatie 
  • 25 november 2023 - NPO Ledenraad
 

2024

  • 26 tot en met 28 januari 2024 - Olympiade in Maastricht
  • 9 maart 2024 - NPO Ledenraad
  • 23 november 2024 - NPO Ledenraad
 

Geen Op (de) Hoogte ontvangen. Wat nu?


Bent u geabonneerd op Op (de) Hoogte en ontvangt u deze ineens niet meer? Controleert u dan alstublieft eerst of ODH wellicht in de spam-box staat.

Vindt u ODH niet in de spambox (map ongewenste mail)? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan op welk mailadres u ODH normaal gesproken ontvangt en sinds wanneer dit niet meer het geval is. We controleren dan of alles juist in het systeem staat. 

Het gebeurt soms dat abonnees zich per ongeluk afmelden of dat er een technisch probleem ontstaat waardoor ODH niet meer verstuurd wordt. Na uw melding controleren we de instellingen en passen deze waar nodig aan, zodat u ODH weer wekelijks ontvangt. 

Terug naar inhoudsopgave

Nieuwsbrief Peter Boskamp

Peter Boskamp
21 januari 24
Ik ben van mening dat dit de basis moet zijn van aanpak van dit probleem. Immers het gebruik van medicijnen moet beschouwd worden als een noodzakelijk kwaad. Door de hygiëne enerzijds niet te...

Columnist in Spotlight

04 april 24
Ik heb met dit artikel allerminst commerciële...
08 februari 24
Dit wordt een beetje een eigenaardig artikel...
28 december 23
Een paar dagen geleden zag ik op PLATTELANDS TV een...
21 december 23
Na 60 jaar duivensport . Om te beginnen...
14 december 23
Ik schrijf 1930 . Het is crisis . De ergste ooit...
30 oktober 23
Ik ga nog eens iets schrijven .Tijdje geleden . ...
08 juli 23
Ik ga proberen om nog eens iets te schrijven....
03 juni 23
Ik moet mij in de eerste plaats verontschuldigen bij de groep van...
19 april 23

Colums in spotlight

Vrienden van Duivenvaria.nl

Promo185x75new Promo185x75new AddeJong185x75new Promo185x75new Promo185x75new Fondclubmiddenlimburg185x75new Promo185x75new Promo185x75new NPO185x75new Promo185x75new Promo185x75new MichelBeekman185x75new Promo185x75new AdSchaerlaeckens185x75new CombvanHeteren185x75new Embregtstheunis185x75new Promo185x75new Fondclubgrootrotterdam185x75new Promo185x75new Duivenmarktplaats185x75new Promo185x75new LeoLronk185x75new Hooymansduivensport185x75new Promo185x75new GerardDekker185x75 Promo185x75new Promo185x75new BannervanAdrichem185x75 Promo185x75new Promo185x75new ZLU185x75new Promo185x75new Ceeschroevers185x75new GJBeute185x75new FKramerCouwehand185x75new Promo185x75new

Meest gelezen berichten

Buienradar

Weer

meteobelgie1

 meteofrance1

vliegweer voor duiven1

Uitslagen

Compuclub250x80new

 

 

Afdelingen

Afdeling1 135x40Afdeling7 135x40
Afdeling2 135x40Afdeling8 135x40
Afdeling3 135x40Afdeling9 135x40
Afdeling4 135x40Afdeling10 135x40
Afdeling5 135x40Afdeling11 135x40
Afdeling6 135x40Afdeling12 135x40