- maandag 13 maart 2017
Ontmineraliseren met gele barnsteenpoeder en vulkanisch zout
Ik heb eenmaal een witte duif van dichtbij mogen zien, die als jonge duif redelijk wat mineralen gestapeld had zitten. Oh, maar wat kan een witte postduif nog gestapeld hebben, want zelfs een albino kan bogen op een perfect elektromagnetisch systeem.
Ik zal het toelichten: een wit verenpak is een teken, dat het zogeheten coloriet of zwarte koolstofkleur geen aansluiting heeft kunnen vinden met zijn eigen lichaamselektromagnetisme. Die immers tot taak heeft om uit voornamelijk de spijsvertering, precies die kleurstoffen te halen, die passen bij de beide kleuren van het ouderpaar. Alleen, als het niet goed functioneert dan krijg je soms van die hele aparte kleurslagen bij een duif.
Weet je, wanneer je jonge duiven niet naar behoren opgroeien is dat in werkelijk alle gevallen een zaak van een niet optimaal functioneren van het eigen elektromagnetisch lichaam. En dan zit er maar slechts 1 ding op, namelijk het proberen zijn eigen EML (afgekort…) een enorme boost te geven. Door je voor een paar euro een klein zakje gele barnsteenpoeder en vulkanisch of zwartzout van Albert Heijn aan te schaffen. En doe van ieder een klein beetje in een heet glaswater om het zo goed mogelijk opgelost te krijgen. Kieper deze bijzondere oplossing in een gieter met circa 5 liter water. En gebruik dit om je gewone drinkwaterpannen met een flinke scheut bij te vullen. Trouwens, je mag deze gewoon een dag of 3 – 4 klaarzetten als basisvoorraad. En doe dit bijvoorbeeld om de dag een maand lang bij je kwekers en gespeende jonge duiven.
Wie de theorie hierachter interessant vind, die moet even op zijn tanden bijten, want ik leg het uit op een alchemistische wijze: EM is in de natuur de motor bij alles wat groeit en bloeit. Dus zo ook bij het kweken van gezonde wedstrijdduiven.
Wanneer, ik een zout combineer met een oude koolstof, zoals gele barnsteenpoeder, dan gebeurt iets heel geks, namelijk die twee beginnen een enorme rel onderling te veroorzaken. Een natuurkundig geschoold iemand, zal hier ongetwijfeld zijn wetenschappelijke wenkbrauwen bij ophalen. Immers, een zout en welke koolstofsoort ook, die doen samen in heet water helemaal niks met elkaar. Alleen, een alchemist die is helemaal niet geïnteresseerd in een moleculair proces. Welnee, het zal mij inderdaad een zorg zijn wat deze beide elementen op het kleinste niveau met elkaar doen of niet. Maar wat ik wel meer dan bijzonder interessant vind is het natuurwonder, dat dit zout en heel specifiek gele barnsteenpoeder een heel nieuw gekleurd licht opleveren. En wat is gekleurd licht anders dan een heel natuurlijk EM proces . Dus als ik tegen een moleculair specialist zeg: “Joh, vergeet voor effen je wetenschappelijke studiekennis en bedenk je dat elk element een kleine dosis EML bezit. Dan kan het niet anders dat je in de verkeerde hoek zoekt om bijvoorbeeld, de voedingswaarde van een maïskorrel onderzoekt.” Oké, hij zal me waarschijnlijk meteen om de oren slaan met allerlei ingewikkelde atoom en moleculaire formules en verbindingen. En dan zal ik hem proberen ervan te overtuigen, dat je eerst een maïskorrel moet fijnmalen en oplossen in een beetje koperchloride. Immers, dit spul splitst de elektronen van het magnetisme. En als je die een aantal dagen laat uitkristalliseren, dan zie je ineens de mooiste kristallijnen verschijnen. Zie foto van Crystal-lab.nl
Het doel van ontmineraliseren..!
Duiven zitten naar mijn idee veel te vol met verschillende mineralen, die ze niet meer krijgen opgelost en zijn beginnen te stapelen. In meestal hun lever, hart en nieren. Dit stapelproces is een manier van het immuunsysteem i.s.m. het EML om te ontmineraliseren. En hele barnsteenpoeder samen met vulkanisch zwartzout levert een nieuwe lichtkleur op in een duif, die het oplosproces ondersteunt.