,,The life that you live is, a life full off lies,,                     

Zo  we gaan weer opnieuw beginnen aan een nieuw weekstuk, en deze keer neem ik deze bovenstaande tekst als kop stuk, vele zullen zich afvragen waarom deze tekst als kopstuk, nu dat zal ik u haar fijn uitleggen gaande het weeknieuws

 Gisteren was het weeknieuws tijdens het plaatsen gecrached, en had ik verder geen tijd om hem opnieuw tw maken, dus nu maar op woensdag morgen hem weer maken, dus een nieuwe start en hopen dat hij het nu wel goed doet.

We zijn op de beurs geweest, alle beide dagen daar heerlijk vertoefd, en weer ontzettend veel mensen ontmoet, veel gelachen veel dingen door gesproken en heel veel positiviteit gezien, en iedereen lijkt weer zin te hebben in een nieuw seizoen.

En heel veel positiviteit hadden wij als team Sevilla ook, je gaat het nieuwe product van de Paloma,s op de markt brengen, de mensen uitleggen over de voordelen er van, nadelen kent dit product helemaal niet, en je laat tevens de mensen ook zien, wat de derby Sevilla allemaal inhoud, en mensen zoals Klaas, Patrick, Danielle en mijn persoontje hebben deze ervaring al mee gemaakt, dus vond de eigenaar van de Derby Sevilla het verstandig om ons als medewerker neer te zetten.

Maar er gebeurde ook iets raars die zaterdag middag op de beurs, de oud agent van Sevilla ,,Karel Jurrisen,, was ook op de beurs aanwezig, en daar had ik lucht van gekregen, en met ,,Kareltje ,, had ik nog een groot appeltje te schillen, Karel heeft hier toen duiven mee genomen voor de Derby Sevilla, en ook de helft van het team geld, en dit heeft Kareltje nooit afgedragen, en daar wilde ik het hem over hebben, dus toen ik het zeker wist waar hij stond, ben ik naar zijn stand gegaan.

Daar aangekomen zei ik tegen hem, zo oplichter, nu gaan we samen naar de stand van Antonio, en je gaat of mij mijn geld terug geven, of je betaald in mij bij zijn, als nog het verschuldigde bedrag Antonio, en dit wilde hij niet, ik heb hem voor leugenaar, dief, oplichter en wat nog meer uitgemaakt, ik was helemaal door het dolle, terwijl ik staat te razen tegen hem, staat er in eens zo'n barba pappa figuur voor me, wat later bleek zijn bodyguard te wezen, ik zeg tegen hem, weg wezen, of MAKE MY DAY, ik heb het met hem en niet met jou, dus move.

Ik heb Kareltje toen ook beloofd, ik kom over een uurtje weer terug, en als jij dan niet bij Antonio bent geweest, dan ga ik weer stennis maken, net zolang als dat je wel mee gaat, en ik ben er weg gegaan, en weer terug gegaan naar de Sevilla stand, en daar er met mijn vrienden over gesprokenen wat denkt u, ik werd na een 20 tal minuten omgeroepen, wil de heer Dirk Verleun zich melden bij de receptie, ik denk, wat heb ik nu aan mijn fiets hangen, dus ik zeg tegen Klaas, ga je even mee voor rug dekking, want met zijn tweeën staan we sterker als het nodig is.

Aan gekomen bij de receptie staat Dhr. Pieter Kos op ons te wachten, en hij vroeg ons wat er aan de hand was, want hij had een telefoontje gekregen van Kareltje die voelde zijn eigen bedreigd en niet prettig, dus wij hebben Pieter het hele verhaal uit de doeken gedaan, de beveiliging luisterde ook mee, en samen konden ze gezien mijn uitleg er ook wel begrip voor hebben, dat ik zo vreselijk kwaad was, en met dat we staan uit te leggen wat de verdere plannen waren komt onze Pieter van Hoolwerff er bij, en daar kom ik strak op terug.

Dhr. Kos vond verbale tegen Kareltje niet erg en zei, als het daarbij blijft dan heb ik er geen problemen mee, maar we gaan niet slaan, en daar mee was de kous af, maar ik zag ook van uit in mijn ooghoeken dat Barba pappa figuurtje mee luisteren, [want Kareltje had natuurlijk gedacht dat ik van de beurs verwijdert zou gaan worden, na deze verbale ruzie], dus dat barba pappa figuurtje riep mij, ik ben naar hem toe gegaan, en hem nogmaals uitgelegd, dat ik niks persoonlijks tegen hem had, maar als hij tussen mij en Kareltje weer ging staan, dat dit zijn risico was.

Dus terug naar de stand, en een kwartier later ik weer naar Kareltje, want ik hou woord, dus weer schelden tegen hem, ik zeg ga dan mee lafaard, je bent een gore oplichter, een grote dief en een asociale oplichter en meer niet, als jij zeg ik heb betaald, dan kun je gerust mee komen, en het kortsluiten, dan is het klaar, Kareltje zei, ik ga niet naar Antonio laat Antonio maar naar mij komen, maar inmiddels was de beveiliging er met een paar man meer ook bij gekomen, en ik ging gewoon weer lekker naar de stand terug.

Daar alles weer uitgelegen aan de mensen en Antonio zeg, kom we gaan naar Karel, want ik moet hem ook hebben over die Paloma die hij verkoopt en nog onder de prijs ook, eenmaal bij Karel aangekomen stonden er al een 4 tal beveiligers bij Karreljes Standje, en ik zeg He Kareltje, hier is Antonio, je hebt hem wat uit te leggen, maar gezien de situatie een beetje dreigend werd, zijn Antonio en ik gesommeerd door de beveiliging om bij de stand weg te gaan, en dit hebben we maar gedaan.

Een half uurtje later kwam er iemand van de organisatie, deze mevr. kwam vragen wat er precies aan schortte, dus daar aan hebben we het hele verhaal uitgelegd, maar ook het verhaal over de Paloma,s, dat hij Paloma Bleu verkoopt tot daar aan toe, maar de andere soorten die hij bij zich had, daar heeft hij geen verkooprecht op, dat zijn alleen Klaas Patrick en Dirk en niemand anders, en daar wilde Antonio meer van weten, het is immers zijn product, dus de vrouw vroeg aan Antonio, wil je praten met deze man, en Antonio wilde niets liever want hij wilde weten waar de andere kleur Paloma,s vandaan kwamen.

Dus Antonio en de mevr. en Danielle met Klaas gingen daar naar de stand van Kareltje, en bij elke vraag aan Karel kwamen alleen maar leugens en ontkennende antwoorden terug, en opeens zei Kareltje wat verkeerds tegen die struise Grunniger, en klabam, daar lag Kareltje op de grond, brilletje stuk en wist nu gelijk wie Danielle was, toch.

De andere dag is Kareltje niet meer verschenen op de beurs met zijn nep Paloma,s, hij gaf op als reden dat het glad was in Enschede, maar hij wist dat hij zich op glad ijs bevond. Antonio heeft via via flesjes laten kopen, die zijn nu mee voor nader onderzoek in het laboratorium van zijn fabriek in Barcelona, de Bleu is verdunt zo wie zo, ruikt in zijn geheel niet naar de Paloma Bleu die wij verkopen, en de red the green the black, alles wordt geanalyseerd in de fabriek, dus ik denk dat Karel een tweede Justitiële vervolging aan zijn broek krijgt, want een heeft hij er al, en ik zal het nog niet zeggen hier waarom die is, maar als jij door gaat met leugens verspreiden over Antonio, dan ga ik dat zeker doen.

Antonio is heel goed voor je geweest, al jou onkosten in Spanje werden betaald, eten, drinken, bezoek bij de Algarve, het vliegtuig van Marion het verblijf in het hotel, een telefoon van 600 euro die je kreeg om de filmpjes te kunnen maken, en als dank besteel je die jongen ook van een kleine 16.000,00 euro, jij bent gvd nog slechter dan slecht, nog erger dan Pieter van Hoolwerff, die zelfde Piet waar jij zoveel over te lullen had, maar eerlijk is eerlijk, Piet is aan het terug betalen, rechtstreek aan Sevilla, en niet aan jou zoals je gevraagd had aan Pieter.

Nooit hadden wij als team verwacht dat je dit zou doen, we beschouwden je als een eerlijk en oprecht persoon, maar nadat je de niet betaalde Paloma,s had mee genomen, veranderde je helemaal, je kwam met het idee, geen Sevilla spelen we meer hoor, want Antonio gaat Failliet, we gaan in Griekenland spelen, is goedkoper bla bla bla, maar wij, Klaas Dirk Patrick Danielle en Mike, wij blijven Sevilla trouw, want het zijn allemaal gore leugens die je rond verteld, enkel en alleen om te voor komen, dat wij er niet achter zou komen, wat jij allemaal uitgevreten heb oplichtertje, maar met mij Kareltje, met mij ben jij nog helemaal niet klaar, want mijn centjes gaan terug komen.

Mensen, over Pieterke ga ik zondag verder, moet nog even wat info vergaren, maar ook bij Pieterke geen medewerking en geen verdeere uitleg, het gaat jou niets aan is iedere keer zijn antwoord, het bestaan over dat grijze gebied wat eenhoksrace is, blijft voorlopig nog even, maar voor deze 2 mannen geld de bovenste tekst.

Tot sinas maar weer.

Nieuwsbrief Peter Boskamp

Peter Boskamp
21 januari 24
Ik ben van mening dat dit de basis moet zijn van aanpak van dit probleem. Immers het gebruik van medicijnen moet beschouwd worden als een noodzakelijk kwaad. Door de hygiëne enerzijds niet te...

Columnist in Spotlight

08 februari 24
Dit wordt een beetje een eigenaardig artikel...
28 december 23
Een paar dagen geleden zag ik op PLATTELANDS TV een...
21 december 23
Na 60 jaar duivensport . Om te beginnen...
14 december 23
Ik schrijf 1930 . Het is crisis . De ergste ooit...
30 oktober 23
Ik ga nog eens iets schrijven .Tijdje geleden . ...
08 juli 23
Ik ga proberen om nog eens iets te schrijven....
03 juni 23
Ik moet mij in de eerste plaats verontschuldigen bij de groep van...
19 april 23
23 maart 23

Colums in spotlight

Vrienden van Duivenvaria.nl

Promo185x75new Promo185x75new AddeJong185x75new Promo185x75new Promo185x75new Fondclubmiddenlimburg185x75new Promo185x75new Promo185x75new NPO185x75new Promo185x75new Promo185x75new MichelBeekman185x75new Promo185x75new AdSchaerlaeckens185x75new CombvanHeteren185x75new Embregtstheunis185x75new Promo185x75new Fondclubgrootrotterdam185x75new Promo185x75new Duivenmarktplaats185x75new Promo185x75new LeoLronk185x75new Hooymansduivensport185x75new Promo185x75new GerardDekker185x75 Promo185x75new Promo185x75new BannervanAdrichem185x75 Promo185x75new Promo185x75new ZLU185x75new Promo185x75new Ceeschroevers185x75new GJBeute185x75new FKramerCouwehand185x75new Promo185x75new

Meest gelezen berichten

Buienradar

Weer

meteobelgie1

 meteofrance1

vliegweer voor duiven1

Uitslagen

Compuclub250x80new

 

 

Afdelingen

Afdeling1 135x40Afdeling7 135x40
Afdeling2 135x40Afdeling8 135x40
Afdeling3 135x40Afdeling9 135x40
Afdeling4 135x40Afdeling10 135x40
Afdeling5 135x40Afdeling11 135x40
Afdeling6 135x40Afdeling12 135x40