,,Waarom halen we reclame,s weg, en zeggen we lidmaatschappen op,, dat is de tekst voor deze week, en ik vind hem wel weer passend

Een dag later weer, maar de site beheerder was gisteren zelf bezig met de site, en dan kan ik even netjes op mijn beurt wachten, maar beter later dan nooit toch, de rel met Karel Jurrisen gaat een nasleep krijgen, hij heeft al zijn reclames voorlopig van de websites gehaald en daar heeft hij goed aan gedaan, de onderzoeken in Spanje zijn in volle gang, dus de uitslag laat nog wel even op zich wachten, maar voor de gebruikers en de mensen die het willen gaan gebruiken, kijk naar het email adres wat op de flessen staat, staat er Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan heeft u niet de originele flessen, maar de door Karel Jurrisen nagemaakte productie, staat er Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op, dan heeft u de goede flessen.

Ook op Facebook is ook weinig meer te vinden over de Paloma producten van Karel, behalve de reclames die we er zelf op zetten, staat er bitter weinig meer op, maar ik denk dat Karel er goed aan gedaan heeft om zijn eigen helemaal terug te trekken, zijn imago heeft hier nu eenmaal een grote deuk opgelopen, en als hij in Spanje komt en daar aangehouden wordt, dan heeft hij er nl nog een grotere imago beschadiging er bij, in Spanje loopt er nl. al een aanklacht tegen hem, en daar kan misschien een 2e bij komen, en tja dan ga ik deze week ook nog naar het politie bureau, ook voor aangifte van 1 geval van oplichting en een met vermoedens van oplichting.

Want niet alleen Kareltje is stil op Facebook, maar ook onze vriend Pieter van Hoolwerff heeft deze week niets op de site geplaatst en op facebook, en dat vind ik wel een beetje vreemd, want zaterdag op de beurs heb ik hem nog zien lopen met een mandje duiven, daar zal je toch wel wat over te vermelden hebben, of waren deze niet voor de Uitgeester one loft, want als je een eenhok race organiseer ga je toch veel reclame maken, maar het is super stil voor de storm denken we maar, maar we gaan even terug naar een paar weken geleden, naar de 26e Februari.

Ik kreeg die datum een Messenger berichtje van Pieter, met daarbij een toegevoegd document, waar de opbrengst van de toen gehouden bonnen verkoop op stond, en Pieter schreef er bij, kun je dit ook naar de NPO door sturen, iets wat ook gebeurd is door mij.

De opbrengst van die verkoop zou geheel voor die arme kindertjes in de Filipijnen bestemd zijn, en waar ik later keihard van gezegd heb, ik vertrouw dat niet, er klopt geen een ene malle moer van, want nooit is in het openbaar geschreven voor welk ziekenhuis, en geen foto,s van het ziekenhuis, of rekeningnummers. etc. etc. enkel een vaag fotootje van een brommertje, maar voor de rest niets, geen enkel bewijs, dus ik zei toen ook al, en zeker gezien zijn gedrag van Sevilla, dit heeft hij gewoon zelf gehouden.

Dus ik beantwoorde pieter zijn bericht met het volgende.

Ik heb een mail gestuurd over jou doen en laten, de vraag er bij of dit zomaar mag. Er is nergens controle op, niets maar dan ook niets heb je nog klaar, je prutst nog steeds van allerlei dingen in elkaar, Foto,s met daarop de eerste trainingen van jonge duiven er op, blijken gewoon oude duiven te zijn, iedereen maar dan ook iedereen heeft deze foto,s gezien, maar jij blijft volhouden dat dit jonge duiven zijn. Geef mij het adres maar waar de duiven zitten, dan kom ik met eigen ogen aanschouwen of je daadwerkelijk goed bezig bent, maar ik ben bang dat dit niet zo is. Als je zoiets organiseert dan heb je een hok, geheel ingericht dus compleet, een prijzenpot bij vol tekening, dus een geheel financieel plaatje en dat ter controle staat aan een derde persoon, en aan geen van deze criteria voldoet jij Pieter, je bent aan het rommelen en aan het prutsen meer niet.

Pieter.....Zullen we gewoon effe ergens afspreken, zodat we het een en het ander kunnen bespreken, mekaar zwart maken en betichten vind ik niks.

Dirk .......Ja dat is goed, maar ik wil ook de duivenhokken cq onderkomen zien en wat er al zit, eerlijkheid staat bij mij boven aan Pieter.

Pieter.... daar kan ik niet aan voldoen Dirk, zoals je weet hebben we quarantaine. en dat wil ik niet, tis rommelig, de oude duiven die je zag vliegen zijn de duiven van de A Poule, die zijn in het najaar al geleverd, dus die zijn ouder. daarom hebben we 2 poule,s. wist jij trouwens dat een basis lid geen eens in het buitenland mee mag doen aan een eenhok race?, vanmorgen met Jurriaans gesproken van de NPO.

Dirk.... laat de regelementen maar zien Pieter

Antwoord Pieter...Zal je wel van hem krijgen denk ik, hij zal toch reageren naar jou toe.

Dirk... maar zal ik vanmiddag bij je langs komen dan.

Pieter.... niet langs wel aan. ken je Ranzijn in Alkmaar.

Dirk ...ja

Pieter ....daar naast heb je een restaurantje, daar spreken we af om         14.30, Oké

Dirk..... ik ben er om 14.30, maar ik wil ook de onderkomens zien en zo

Pieter .... nee dat kan niet, laat maar zitten Dirk, we doen het wel via de officiële weg, fijne dag

Dirk.......en waarom dan niet, geef eens een reden dan.

Pieter... Heb ik je net verteld, maar je lees niet.

Dirk...quarantaine geval.???

Pieter, laat maar zitten Dirk, doe je ding dan doe ik de mijne.

Dirk.... kom je er niet meer uit Pieter, jammer ik had graag de onderkomens willen zien en graag foto,s gemaakt, en jou verhaal aan willen horen, dan was er open en eerlijkheid in geweest, vanmiddag heb ik een gesprek met een bestuurslid weer, en ga het nogmaals over leggen deze situatie, en hem ook laten weten dat je eerst wel en later niet een gesprek met me wilde hebben.

Pieter... ik wilde praten meer niet.

Dirk... Praten oke, maar waarom de onderkomens niet laten zien, ik heb de doorgestuurde verkooplijst gezien, mis alleen de factuur van het over gemaakte geld en de rekeningen van de gekochte spullen.

Pieter... toch nog 1 x sinas dirk.

Dirk... de totale inkomsten zijn ook minder als dat jij hebt door gegeven heb, gooi je maar op slot Pieter, ik denk dat ik het toch maar aan Justitie gaat overlaten, en er andere instanties op ga zetten.

Pieter...... Heel goed, zo denk ik er net zo over.

Dirk.... doen pieter doen, graag zelfs, ik had het allang gedaan, met zulke beschuldigingen, maar ja, ik heb ook immers niets te verbergen.

Verder zwijgt Pieter nu in alle talen, later die week kreeg ik te horen dat Pieter zijn NPO lidmaatschap had opgezegd, en bedankt had bij zijn vereniging als vliegend lid, maar wel donateur bleef, en waarom doe je dit eigenlijk.

En die vraag stelde ik hem op de beurs, met in het bij zijn van Pieter Kos vroeg ik de reden er van, en ik kreeg al snel het antwoord van hem,, dat gaat jou niets maar dan ook helemaal niets aan, en bij de vraag over het onderkomen in Uitgeest [ want ik was er achter gekomen dat dit zijn oude vlieghok was] zweeg hij ook verder,  ook over de genomen foto,s die ik bij zijn oude vlieghok had gemaakt, en hem daar mee confronteerde, ook daar kreeg ik geen antwoord op, terwijl dit hok gebruikt gaat worden voor de Filipijnse race zeg maar.

Al met al, gezien het gedrag van beide heren, hebben ze ook veel gemeen met elkaar, beide zijn Sevilla agent geweest, zijn beide ook bezig met duistere praktijken, de een met de verkoop van NEPPRODUCTEN Paloma, en de andere met zijn luchtkasteel ,,Filipijnse eenhoksrace,, beide heren hebben Sevilla heel veel geld afhandig gemaakt, maar ik moet er eerlijk bij vermelden dat Pieter langzaam aan het terug betalen is, maar voor de rest, vertrouw ze niet, beide hebben een mooie en vlotte babbel, maar men weet het spreekwoord toch,, als de vos zijn passie preekt, nou let dan op je spullen,, beide zijn er goed in, en ik waarschuw u nogmaals, de Paloma producten met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zijn niet de orginele Paloma producten, daar staat C.E.C.A.C. niet achter, maar wel met het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat zijn de juiste Paloma producten, de prijzen voor de Paloma Bleu is 19.95 en de andere kleuren zijn 24.95 ???? per fles.

En wat de vreemde ringen van Pieter betreft, ik kocht ze niet, u bent gewaarschuwd, het klopt van geen kant, wat ik gezien heb en wat u kan op maken uit zijn gesprek waarin hij zegt, ,,dan doen we het op de officiële manier, dat getuigd al genoeg, en van lidmaatschap opzegging bij zijn vereniging en de NPO verklaard ook al genoeg, hij kan nu hier in Nederland onder de 500 duiven vervoeren, maar voor Duitsland en Belgie en Frankrijk heb je vergunningen nodig, en die gaan via de NPO, en daar ben je geen lid meer van Pieter, en ga je illegaal de grens over vriend,dan heb je het risico dat alles in beslag genomen gaat worden, ik denk Pieter, dat ook voor jou het bordje ,,einde oefening,, in zicht is, en voor de deelnemers is het jammer, maar laat uw gezonde verstand maar eens werken, dan komt u tot de zelfde gedachten.

En wat mij ook zo wie zo opval is het volgende, in beide gevallen is er niet een, maar dan ook niet een die naar de politie gaat, om een aanklacht wegens laster en smaad in te dienen tegen mij, laat staan zich proberen te zuiveren van alle beschuldigingen, dat moet toch genoeg zeggen, en jullie weten van mij, alles wat ik schrijf is onderbouwd en zijn voldoende bewijzen er van aanwezig

Maar ik zeg jullie in ieder geval maar weer , ik wens jullie allemaal een fijne week toe en tot sinas.

Nieuwsbrief Peter Boskamp

22 maart 19
  Tip van de week 6 Toen ik 30 jaar gelden aangaf dat we in de duivensport meer aandacht zouden moeten besteden aan het gezond houden van de duiven, werd ik meestal vreemd aangekeken. Iedereen was...

Columnist in Spotlight

18 maart 19
14 maart 19
Ik heb er niet vaak veel tijd voor, maar als er...
06 maart 19
Begin maart,  je merkt het onder de liefhebbers, het...
18 februari 19
Misschien een rare manier om een blog te...
15 februari 19
Altijd weer apart, de eerste eitjes vinden van...
08 februari 19
Het is altijd weer een dag waar je naar uit...
21 januari 19
Net terug van een weekje winterstop. We hebben...
10 januari 19
Ik weet niet of U het ook heeft gezien. Ik doel...
04 januari 19
1 januari 2019. We zijn weer begonnen aan een...

Colums in spotlight

Vrienden van Duivenvaria.nl

FKramerCouwehand185x75new Duifvitaal 185x75 Ceeschroevers185x75new Fam Hakvoort Urk185x75 Bedrijfsstempel185x75new Fondclubmiddenlimburg185x75new LouisvZuijlen185x75new StedelijkOss185x75 NPO185x75new GebrDekker185x75new homan pigeonphotography185x75 Fondclubgrootrotterdam185x75new AVergotte185x75new MichelBeekman185x75new AddeJong185x75new AdSchaerlaeckens185x75new CombVerbree185x75new CombvanHeteren185x75new Embregtstheunis185x75new DirkVerleun185x75new duivendirect185x75new Duivenmarktplaats185x75new GJBeute185x75new LeoLronk185x75new Hooymansduivensport185x75new HenkWassink185x75new GerardDekker185x75 pvdewoudvliegers185x75new ZLU185x75new msmduivensport185x75new BannervanAdrichem185x75 Promo185x75new Promo185x75new Promo185x75new Promo185x75new Promo185x75new

Meest gelezen berichten

In the picture

12 maart 19
Tip van de week 5 Oude gewoontes blijven lang hangen. Ook al is het bewijs zich aan het...
IMG 7325
03 maart 19
Reeds voor de 42e maal werd het feest van de Riddersclub van België georganiseerd en dit in...
20 februari 19
Nog steeds is het niet duidelijk hoe de vluchtkalender 2019 eruit gaat zien? Daarbij...
14 februari 19
Traditioneel staat de eerste zaterdag van februari voor de leden van fondclub “De...
13 februari 19
Hieronder staat het reis-programma van de Afdeling Limburg voor 2019 Reisprogramma...
09 februari 19
Voor de 5de keer in haar bestaan organiseert P.V. Heemskerk op zondagochtend 17 maart...
07 februari 19
De data voor de Sterrenshow in 2020 en 2021 zijn: 2020: vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5...
03 februari 19
  De jaarlijkse feestavond met uitreiking van provinciale, nationale en internationale winnaars...
30 januari 19
Afgelopen zaterdag vond in het lokaal van PV de Snelvlucht te Bodegraven weer de...
28 januari 19
Weer even op antenne… Het nieuwe jaar 2019 is reeds een paar weken oud. Duiven...
26 januari 19
Fantastische jubileum Sterrenshow ter afsluiting van het 60 jarig bestaan van de ZLU 60...
25 januari 19
Olympiade Poznan stand Bony Farma een half uur voor de start Hieronder foto,s zaterdag...

Buienradar

Weer

meteobelgie1

 meteofrance1

vliegweer voor duiven1

Uitslagen

Compuclub250x80new

Pigeonvillage250x80new

SBS6tekst250x80new

Afdelingen

Afdeling1 135x40Afdeling7 135x40
Afdeling2 135x40Afdeling8 135x40
Afdeling3 135x40Afdeling9 135x40
Afdeling4 135x40Afdeling10 135x40
Afdeling5 135x40Afdeling11 135x40
Afdeling6 135x40Afdeling12 135x40